Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Ewa Farna vyzerá 1,5 roka po pôrode NEUVERITEĽNE! Ohúrila touto fotkou!
Zdielať na

Ewa Farna vyzerá 1,5 roka po pôrode NEUVERITEĽNE! Ohúrila touto fotkou!

Archívna reportáž

Boj s kilami naviac je večná téma, žiaľ, najmä v prípade žien, na ktoré je v tomto smere obzvlášť veľký tlak, akokoľvek nezmyselný. Nič na tom nezmení ani fakt, že mnohým ženám plnšie tvary svedčia a aj samy sú so sebou spokojné. Verejná mienka ich presvedčí, že sa majú nad sebou zamyslieť a schudnúť. Ešte horšie sú na tom hviezdy, ktoré súdi každý na počkanie, napríklad aj Ewa Farna, hoci ona sama sa na tom dokázala aj zasmiať, dokonca aj v piesni Mám boky jako skříň.

Každú chvíľu sa objavujú správy o celebritách bojujúcich s anorexiou či bulímiou. Nedávno o skúsenostiach s touto poruchou príjmu potravy porozprávala aj česká herečka Mariana Prachařová, Jakubova sestra. Všetci sú šokovaní zo speváčky Adele, ako dokázala schudnúť a hľadajú, čo je za tým. No nie je jediná z celebrít. 

Ewa Farna (27), obľúbená česko-poľská speváčka, bojuje s váhou dlhé roky. Posťažovala sa, ako jej príde nevhodné, keď ju urážajú a kritizujú za jej plné tvary a k nim nevhodnom oblečení. Pripadá jej, akoby si podľa nich preto nezaslúžila ani úspech v kariére či partnerskom vzťahu. Aj keď jej nechýba sebavedomie, nie je jej to pochopiteľne príjemné, ani ľahostajné.

Toto povedala o svojich bokoch v relácii Inkognito:

​Teraz je pre Ewu hlavnou životnou náplňou starostlivosť o malého synčeka a domácnosť. Má viac času aj na seba, keďže nemôže kvôli koronavírusu koncertovať, čo sa prejavilo aj na jej postave. Na sociálnej sieti sa pochválila svojou aktuálnou fotografiou a všetci, čo ju uvideli, zostali ohromení. „To brucho? No ja neverím vlastným očiam a tlieskam,“ znel len jeden z mnohých obdivných komentárov ku fotografii speváčky, odhaľujúcej z hrdosťou svoje pevné a ploché brucho.

Ewa chcela v príspevku upriamiť pozornosť na kariéru, všetci však riešia len jej postavu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tekst CZ?? Video PL?? (1post wczesniej) Dnes je to 14 let od me prvni desky Mels me vubec rad!??? Co jste o ni mozna nevedeli❓ ? bylo mi 11, kdyz mi rodice dostali navrh smlouvy na me zastupovani ? prvni pisnicky, ktere jsem na desku mela byly Mels me vubec rad, Zapadly Kram a Vikend ? foceni na desku bylo pro me premierou, kdy jsem na sobe mela pudr? ? par tydnu pote jsem prebrala svou prvni cenu Ceskeho Slavika za Objev roku, obleceni jsme vybiraly s mamou v Tesine ???a proslov jsem si pro jistotu poprve a naposled pripravila✊? ? Pisnicka Avril „ I am with you” byla testovaci pisnickou, kterou jsem musela zazpivat ve studiu abych presvedcila producenty a vydavatele. Byla jsem ten den nemocna a dodnes si pamatuju tu nervozitu. Libila se jim ale natolik, ze trvali aby byla i na desce. Anglictinu jsem ale odmitla a tak byla navrhnuta polstina- ma materstina a taky oduvodneni, ze EWA neni prezdivka, ale me opravdove jmeno✊???❤️ #melsmevubecrad #ewafarna #firstalbum #14yearsago

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93),

Ako Adele, aj Ewa bola pôvabná aj s kilami naviac. V prípade Ewy je takmer isté, že štíhlejšiu postavu dosiahla hlavne vlastným pričinením. Materstvo jej veľmi prospieva a navyše, behať stále za malým človiečikom je už dostatočné cvičenie. Ewa je šťastná aj v manželstve a vyzerá to priam idylicky, ako si užíva rodinný život v krásnom dome za Prahou, kam nezabúda pozývať ani svojich priateľov z umeleckej branže. No isté je, že jej pravé miesto, kde môže prejaviť svoje nadanie, je na pódiu, kam sa, ako veria jej fanúšikovia, čoskoro vráti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie