Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Naozaj to potrebujú?! Beckhamovci TAKTO predajú svoj život za šialené milióny!
Zdielať na

Naozaj to potrebujú?! Beckhamovci TAKTO predajú svoj život za šialené milióny!

Archívna reportáž

Na tom, že žijú život pred kamerou, si celú kariéru postavila inak neveľmi zaujímavá rodina Kardashianovcov. Väčšinou je to ale naopak - kamery si nájdu zaujímavú slávnu rodinu a za obrovské peniaze sa ich pokúsia producenti presvedčiť, aby verejnosti poodhalili čosi zo svojho súkromia. To sa aktuálne stale skutočne hviezdnej rodine Beckhamovcov.

David Beckham ako jeden z najlepších futbalistov všetkých čias, Victoria Beckham ako členka jednej z najúspešnejších dievčenských kapiel. Už to by stačilo, aby život týchto dvoch stál za rozobranie pred kamerami. No oni sú ešte k tomu aj mimoriadne úspešní podnikatelia a čo je najneuveriteľnejšie, sú manželia už 21 rokov bez väčšieho škandálu.

David a Victoria majú štyri deti a aj tie sa pomaličky začínajú presadzovať. Najvýraznejšie azda ich najstarší syn, 21-ročný Brooklyn, ktorý je model a aktuálne púta pozornosť aj ako snúbenec herečky a milionárskej dedičky Nicole Peltz. Okrem neho tvoria rodinu Beckhamovcov aj Romeo (18) a Cruz (15) a napokon aj vysnívaná dcéra Harper (9).

Nepríjemné správy o Beckhamovcoch v súvislosti s pandémiou sa prevalili len prednedávnom:

​Hoci sa Beckhamovci nijako výrazne neskrývajú, predsa len do súkromia si radšej veľmi verejnosť nepúšťajú. To by sa ale malo zmeniť, píše portál The Mirror. Podľa predbežných informácií kývli na spoluprácu s Netflixom, ktorému povolia nakrúcať serióznejšiu obdobu reality šou z ich života. Za 20 miliónov dolárov sa tomu azda ani nedá čudovať. Navyše, Victoria vraj dúfa, že to pomôže aj jej módnej značke. "Victoria bola naklonená tomu, aby ich rodina zažiarila vo vlastnej reality šou, myslí si, že to je perfektné. No nechce, aby bola jej rodina podrobená prílišnému skúmaniu," tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti rodiny Beckhamovcov.

David svoju rodinu miluje a pravidelne to dokazuje aj takýmito drobnosťami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Halloween ? #HarperSeven

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

"Chce ukázať, ako veľmi šťastní sú a aký majú silný vzťah oni dvaja, ale aj navzájom s deťmi," prezrádza zásadné predstavy Victorie o výsledku reality šou. Niet pochýb, že si dajú záležať, aby to tak skutočne vyzeralo, no pri pohľade na rodinku sa dá predpokladať, že to nebudú musieť len hrať. Zarobené milióny za šou im nepochybne rodinnú idylku len znásobia.

Súvisiace články

Najčítanejšie