Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Definitívny pád na dno? Slovenský herec údajne pod vplyvom napadol recepčného a odmietal rúško!
Zdielať na

Definitívny pád na dno? Slovenský herec údajne pod vplyvom napadol recepčného a odmietal rúško!

Archívna reportáž

Portál Čas.sk priniesol správu o incidentne, ktorého hlavným účastníkom bol 29-ročný herec Ján Alžbetkin. Nepríjemná situácia sa mala odohrať v istom bratislavskom hoteli a riešiť ju museli až privolaní policajti. Okrem ďalšieho šrámu na povesti je Alžbetkin chudobnejší o vysokú pokutu.

Ako 16-ročný dostal životnú šancu stať sa hereckou hviezdou. No zdá sa, že Ján Alžbetkin nebol pripravený zvládnuť ani popularitu, ani prílev peňazí. Mal len 19 rokov, keď sa liečil zo závislosti od drog, no problémy mal aj s alkoholom. Niečo z toho bolo zrejme aj za jeho aktuálnym incidentom, píše portál Čas.sk.

Za zvláštne by sa dalo považovať už to, že sa vo štvrtok nadránom prišiel ubytovať do hotela, pričom býva v Bratislave, kde má manželku aj ročné dieťa. No podľa očitých svedkov navyše rozhodne nebol v poriadku. Dalo sa to údajne rozoznať nielen podľa toho, ako komunikoval, ale aj podľa pohybov. 

​Kým to by iste nebol hlavný problém, ten nastal, keď ho recepčný viacnásobne upozornil, aby si nasadil rúško. Alžbetkin to ignoroval. Odišiel na izbu, no po chvíli sa vrátil naspäť. Prišiel dole na recepciu a recepčnému sa začal vyhrážať, že na neho zavolá políciu,  že dostane a dá mu po papuli. Potom prešiel za recepčný pult, kde zamestnanca atakoval päsťami. Recepčný sa iba bránil,“ prezradil Novému Času nemenovaný zdroj z prostredia hotela. 

Polícia skutočne prišla, no nie na popud Alžbetkina, privolal ju recepčný. Herca odchytila hliadka v okolí hotela. Ako informoval portál Pluska.sk, za ignoráciu povinnosti mať nasadené rúško dostal maximálnu možnú pokutu, 1 659 eur, ktorú však nezaplatil na mieste, nakoľko nemal pri sebe takú hotovosť. Ďalších 20 eur dostal za priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Zdá sa, že Alžbetkin opäť lieta v problémoch po zdanlivej minuloročnej idylke, keď sa oženil a čakal na príchod potomka. K vyhadzovu zo školy, trestu za jazdu pod vplyvom alkoholu a vážnym problémom s drogami, si tak môže spraviť ďalší smutný "zárez". A to ešte minulý rok dostal šancu v jednej časti sitcomu a v roku 2012 aj výraznejšiu rolu v inom seriáli. Ponuky sa už zrejme hrnúť nebudú. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie