Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Tri deti s tromi mužmi počas jedného manželstva! Len 1,5-ročného syna porodila Menzelova manželka DOMA!
Zdielať na

Tri deti s tromi mužmi počas jedného manželstva! Len 1,5-ročného syna porodila Menzelova manželka DOMA!

Archívna reportáž

Okolo vdovy legendárneho českého režiséra Jiřího Menzela je v posledných dňoch veľmi rušno. Rozruch spôsobila samotná Olga Menzelová svojím príspevkom na sociálnej sieti, keď zverejnila fotku svojho utajovaného tretieho potomka. Okamžite tým odštartovala dohady o tom, kto je otcom 1,5-ročného chlapčeka.

Aby filmová producentka upokojila dohady, rozhodla sa pre český denník Blesk.cz exkluzívne prehovoriť o detailoch jej súkromného života. Prezradila niektoré intímne informácie zo zákulisia vzťahu s oscarovým režisérom Jiřím Menzelom (82), jeho neštandardné pravidlá a milostné trojuholníky. No azda najviac šokovala svojím pôrodom, ktorý prebehol na slnečnom španielskom ostrove, v domácom prostredí pod dohľadom pôrodného „deda“.

​V úvode rozhovoru Olga Menzelová (42) zdôraznila, že sa utajením najmä snažila ochrániť rodinu, deti a najmä ťažko chorého manžela, Jiřího Menzela, o ktorého sa tri roky obetavo a s láskou starala. Práve jemu chcela dopriať pokojné dožitie a sústrediť svoju energiu najmä na jeho pohodlie. Podľa jej vlastných slov bolo jasné, že by sa inak zrejme intenzívne rozoberalo jej tehotenstvo. Sám režisér sa údajne na bábätko počaté iným otcom nesmierne tešil. "Jirka bol prvý, kto ma hladil po brušku a hneď povedal, že to bude chlapec. Nevedel sa ho dočkať a veľmi sa na neho tešil," prekvapuje manželovou reakciu Olga. Avšak svedčia o tom práve spomínané fotografie na sociálnej sieti, na ktorých malého Alberta drží Menzel s láskou za ruku.

Jiří Menzel režíroval mnohé skvosty českej kinematografie. Pripomeňte si jeden z nich, film na samote u lesa v krátkej ukážke:

Malého Alberta, ktorého otec je podľa indícii Olgin súčasný partner, egypotlóg Miroslav Bárta (50),  sa však rozhodla priviesť na svet za hranicami rodného Česka, pretože mala dôvodné obavy, že by doma nenašla pokoj. "Ak som to chcela udržať v tajnosti, neostávalo mi nič iné. Rozhodla som sa rodiť na Malorke, kde je náš druhý domov. Žije tam aj krstná našej dcérky Aničky a máme tam množstvo dobrých kamarátov," prezradila Olga hlavné dôvody svojich pohnútok. Avšak lokalita nebola jediná netradičná vec na jej pôrode, malý Albert prišiel na svet v domácom prostredí, kde sa okrem skúseného pôrodníka nachádzal aj ich domáci miláčik.

"Bolo to v domčeku na samote. Bol pri tom španielsky "pôrodný dedko" a všetko dopadlo nádherne. Pri synovom príchode na svet bol dokonca aj náš pes. Bekyna to celé sledovala pod stoličkou. Ten pôrod bol výnimočný a už o desať dní som plávala v mori," približuje pôrodnú idylku mama troch detí, no priznáva, že to nebolo úplne v pláne. Uvedomuje si aj skutočnosť, že mala šťastie na hladký priebeh. "Bola by som rada, aby ženy vedeli, že určite nie som jedna z tých, ktoré domáce pôrody  za každých okolností odporúčajú," tvrdí a dodáva, že to, že jej domáci pôrod dopadol dobre, neznamená, že to musí platiť u každej mamičky, čo napokon platí aj pre pôrod v pôrodnici.

Olga Menzelová rozvírila vody, keď na sociálnych sieťach zverejnila fotky s jej utajovaným synom a otcami jej troch detí:

​​Olga prehovorila aj o netradičnom manželstve a vzťahových trojuholníkoch, keďže počala svoje tri deti s tromi rôznymi mužmi, navyše počas 16 rokov trvajúceho manželstva s Menzelom, ktoré rozdelila až režisérova smrť. Otec jej prvej dcérky, režisér Jaroslav Brabec (63), sa spočiatku cez vzniknutú situáciu nedokázal preniesť. A kým on sa po ich romániku musel rozviesť, manželstvo Menzelovcov krízu prežilo. "Nejaký čas mu trvalo, kým boli tie vzťahy idylické. Akýkoľvek vzťah je práca na oboch stranách, a to bol aj tento prípad. S Mirkom ma však zoznámil práve Jiří," prekvapuje a prizvukuje, že Jiřího naďalej veľmi milovala, no obaja si žili svoj slobodný život, a nič sa nedialo tomu druhému za chrbtom.

 Sama tiež priznala, že v istom momente sa 40-ročný vekový rozdiel jednoducho na vzťahu prejaví. "Myslím, že to, ako žijeme, je výnimočné. Teraz už môžem povedať, že všetci otcovia mali spolu dobré vzťahy. Mnoho ľudí by to takto chcelo mať, ale nedosiahnu na to hlavou. Je to o umení diplomacie. Všetci tí muži sú výnimoční a to si nesmierne vážim," dodáva na tému troch otcov svojich detí trojnásobná matka. Od začiatku vzťahu so slávnym režisérom prešla odsudzovaním a mnohí ju, vtedy ako 26-ročnú, označovali za zlatokopku túžiacu po sláve. Avšak s odstupom času neprajníkom Menzelovci svojim 16 rokov trvajúcim, i keď netradičným manželstvom dokázali, že ich láska bola skutočná.

Súvisiace články

Najčítanejšie