Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kariéra Deppa v troskách! Po prehratom spore prišiel o rolu, fanúšikom napísal TENTO list!
Zdielať na

Kariéra Deppa v troskách! Po prehratom spore prišiel o rolu, fanúšikom napísal TENTO list!

Archívna reportáž

Manželstvo Johnny Deppa (57) a Amber Heard (34) bolo síce krátke, ale o to dlhšie musia obaja herci znášať jeho následky. Mladá kráska ho kedysi tak očarila, že pre ňu neváhal opustiť matku svojich dvoch detí, francúzsku herečku, modelku a speváčku Vanessu Paradis. To už ale iste dávno trpko oľutoval. Amber ho doteraz stála obrovský balík peňazí a kvôli jej obvineniam, že je násilník sa rúca aj jeho kariéra.

Hollywoodska superhviezda netají rozhorčenie nad tým, ako sa spor s jeho exmanželkou vyvinul. JOhnny Depp odmieta slová o tom, že je násilník a verdikt súdu považuje za absurdný, pričom zdôrazňuje, že absolútne neprihliadali na jeho argumenty a dôkazy. Johnny sa súdil sa aj s médiami, ktoré zverejnili jej výroky o tom, že ju bíjaval. Spor s denníkom The Sun sa mu nevyplatil, v pondelok súd prehral a vzápätí prišla ďalšia rana v súvislosti s jeho profesiou herca. 

Depp sa rozhodol umiestniť na Instagrame vyhlásenie: "V prvom rade by som sa chcel poďakovať všetkým, ktorí ma obdarovali svojou podporou a lojalitou. Prijal som s pokorou a dojatím mnohé odkazy o láske a obavách, najmä v posledných dňoch. Chcel by som, aby ste vedeli, že som bol požiadaný spoločnosťou Warner Bros, aby som odstúpil z mojej úlohy Grindelwalda vo filme Fantastických zvery ja som to rešpektoval a súhlasil s touto požiadavkou," priznal herec a šokoval tým milióny svojich fanúšikov.

Depp žiada od svojej exmanželky 50 miliónov dolárov:

​Túto novinku o Deppovom rozhodnutí odísť z filmu Fantastické zvery, tretieho zo série, oficiálne oznámila aj spoločnosť Warner Bros v piatok, 6. novembra. Časopis Variety potvrdil, že produkčná spoločnosť preobsadí úlohu Grindelwalda, ktorú doteraz stvárňoval Depp a nakrúcanie dokončia s novou tvárou. Uvedenie filmu do kín sa plánuje na rok 2022. V Hollywoode sú po aférach s Weinsteinom v súvislosti s hnutím Me too veľmi citliví na násilie na ženách, toto rozhodnutie sa preto dalo čakať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp),

Depp po vyhlásení o odstúpení z filmu na Instagrame si neodpustil napísať poznámku: "Nakoniec by som chcel povedať toto. Surreálny rozsudok súdu vo Veľkej Británii nič nezmení na mojom úsilí v boji povedať pravdu a potvrdzujem, že mám v pláne sa odvolať. Moje odhodlanie zostáva silné a mám v úmysle dokázať, že obvinenia proti mne sú nepravdivé. Môj život a kariéra nebudú určované týmto okamihom v čase." Jeho priaznivci ho budú v tomto boji iste podporovať aj naďalej. Želajú mu, aby tento boj vyhral a konečne mohol upriamiť svoju energiu na herectvo, kde môže uplatniť svoj neodškriepiteľný talent. Mnohí už vyzývajú aj na bojkot filmu Fantastické zvieratá.

Súvisiace články

Najčítanejšie