Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
TAKTO zasiahol covid-19 Bagárovej rodinu! A trvá to už dlho!
Zdielať na

TAKTO zasiahol covid-19 Bagárovej rodinu! A trvá to už dlho!

Archívna reportáž

Pred desiatimi dňami sa česká speváčka Monika Bagárová zverila svetu cez sociálnu sieť, že jej rodinu zasiahol koronavírus. A keď hovorila o rodine, myslela skutočne všetkých, vrátane Ruminky, jej partnera Makhmuda, jej mamy, otca a sestry. Malo to jedinú výhodu - kým bol zápasník v USA, Monika mohla byť doma v karanténe so svojimi najbližšími.

Ako prvý príznak sa u 26-ročnej Moniky Bagárovej vyskytla príšerná únava a bolesť hlavy. Pripisovala to však vyčerpaniu z náročných nocí bez poriadneho spánku, o ktoré sa "stará" 5-mesačná Rumia. Potom však začalo pokašliavať aj bábätko a testy obavy len potvrdili. Monika si nie je istá, kde sa nakazili - či už priniesol koronu jej partner, zápasník MMA Makhmud Muradov, ktorý je v úzkom kontakte s mnohými ľuďmi, alebo sa v "zamorenom" Česku nakazili úplne náhodne, už zrejme nikto nezistí. 

Práve Mach, ako Monika svojho partnera volá, mal z rodiny najväčšie šťastie a nákaza sa u neho nijako neprejavila. Azda len tak, že mu zrušili v Las Vegas zápas, pre ktorý tam letel a dlho a intenzívne naň trénoval. O to viac ho mrzí, že pre jeho pozitívny test za zápas, ktorý mohol byť výraznou finančnou injekciou pre rodinu, nekonal. Najbližšie sa do ringu postaví až na budúci rok.

​Doma v Česku sa medzitým situácia v rodine stabilizovala. Pomaly končí karanténa, no ako Monika priznáva, cíti, že ešte nie je úplne fit. "Od tej doby, čo sa necítim dobre, je to už 14 dní. A týždeň odkedy som stratila chuť a čuch. Dnes sa mi vrátili, síce nie úplne, ale pomaličky, výraznejšie chute už cítim," teší sa Monika aspoň z čiastočného návratu do normálu. Pre istotu ale stále nezačala cvičiť, aby jej telo malo dostatok energie na regeneráciu.

Monike už veľmi chýba spev a koncertovanie:

Pochopiteľne, najväčší strach mala Monika o svoju malú dcérku. Podľa fotiek aj videí, ktoré pridáva na Instagram, je ale dievčatko v najlepšom poriadku. Hoci občas vraj stále zakašle, inak už nebadať žiadne príznaky. Dokonca aj teplota a soplíky, ktoré ju trápili pred pár dňami, sa ukazujú byť skôr reakciou na prerezávajúce sa zúbky. O necelý týždeň im po karanténe v Las Vegas priletí domov aj ocko Makhmud a to nepochybne pridá rodinke aj na psychike, ktorej pozitívne nastavenie je pri všetkých chorobách nepochybne veľmi dôležité. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie