Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Údajnú Vémolovu milenku hľadá za TOTO polícia! Ona pritom veselo provokuje na sociálnej sieti!
Zdielať na

Údajnú Vémolovu milenku hľadá za TOTO polícia! Ona pritom veselo provokuje na sociálnej sieti!

Archívne video

Silikónová provokatérka rozhodne nepatrí medzi práve obľúbené zjavy na sociálnej sieti. To sa však netýka jej mužských obdivovateľov, ale najmä ľudí, ktorí nevedia predýchať, ako sa správa vo vzťahu ku Karlosovi Vémolovi a Lele Cetereovej. Ich vzťah sa totiž rozpadol najmä preto, čo predvádzala táto peroxidová blondína. No zdá sa, že má toho na rováši ešte viac.

Pred pár dňami rozbúrila bývalá fitnesska, dnes skôr modelka erotických fotiek, 39-ročná Zdeňka Černá alias Lulu Blonde, opäť vody Instagramu provokatívnym vyjadrením na adresu Lely Ceterovej. Obvinila ju z kopírovania fotiek a priložila "dôkaz" v podobe podobných záber, pričom prvý bol jej a druhý Lelin. Mamu Vémolovej dcérky pritom nezabudla počastovať vulgarizmom a odporúčaním, aby ju nekopírovala. 


​Z toho si Lela zrejme veľmi ťažkú hlavu nerobí, no Lulu by si asi mala robiť starosti nielen o svoju povesť, ale aj o budúcnosť. Môže totiž dopadnúť až nečakane mizerne, píše portál Blesk.cz

Ešte pred 7 rokmi Zdeňka skutočne súťažila vo fitness:

Tvár tejto modelky s mega prsiami sa totiž ocitla v pátračke na stránke českej polície. Pred rokom, konkrétne prvého septembra, ju mali zachytiť bezpečnostné kamery v nákupnom centre v Kladne, ako stojí pri jednom z predajných pultov. Zakrátko nato si zákazníčka, ktorá stála pred ňou všimla, že jej zmizla peňaženka. Prekvapivé je, že na záberoch, ktoré následne zverejnila polícia s prosbou o pomoc pri pátraní, ju spoznala jej matka, ktorá to zboru nahlásila.

Lulu stále zasypáva Instagram svojimi dráždivými fotkami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

xxl girls ????✌???‍♀️ @xxl_grip #xxl #xxlboobs #xxlgrip #fitnessbarbie #barbiepink #fitgirl #fitnesswear

Príspevok, ktorý zdieľa Zdenka Cerna (@lulublonde_official),

Nakoľko Lulu žije v Nemecku, jej matka policajtom tvrdila, že sa iste dostaví na výsluch hneď, ako príde do Česka. To sa za celý rok nestalo a tak je v pátračke. Polícia sa k prípadu nechce vyjadrovať, zato Zdeňka si svoje povedala. "O tejto kauze počuje prvýkrát, s mamou som v dobrom kontakte a nič také sa nestalo. Určite sa jedná o nejakého hejtera, ktorý šíri mylné informácie. Vtedy som našla peňaženku v nákupnom centre a odovzdala som ju ochranke. O žiadnu krádež nešlo," tvrdí Lulu Blonde. Nie je dôvod je neveriť, nakoľko sa nezdá, žeby na tom bola až tak zle, aby sa musela znížiť ku krádeži. Navyše, malo sa to udiať práve v čase, keď mala románik s Vémolom, ako tvrdí. No jeden nikdy nevie a iste bude musieť prísť polícii predostrieť svoju verziu prípadu.

Súvisiace články

Najčítanejšie