Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lucinka a Bohuš Matuš mesiac pred pôrodom: Sú späť na sociálnej sieti a ukázali TOTO!
Zdielať na
Hudba

Lucinka a Bohuš Matuš mesiac pred pôrodom: Sú späť na sociálnej sieti a ukázali TOTO!

Zdroj: instagram/BML

Tehotenstvo partnerky českého speváka Bohuša Matuša (47) sa blíži ku koncu. Mladučká Lucinka (17) je už v ôsmom mesiaci a narastajúci plod je iste pre jej organizmus nemalou záťažou. Starostlivý Bohuš sa budúcej mamičke preto snaží čo najviac spríjemniť toto náročné a zároveň krásne životné obdobie. Chodí s ňou na prechádzky do prírody a dopraje jej aj rôzne kulinárske dobroty, no nezabudne sa s výsledkom svojho kuchárskeho umenia pochváliť aj verejne.

Moderný spôsob komunikácie cez sociálne siete je už samozrejmosťou takmer pre každého. Neodolali mu ani Bohuš s Lucinkou. Nastávajúca mamička si pred časom založila instagramový účet. Často sa tam zverovala najmä s tým, ako prebieha jej tehotenstvo a fotky jasne prezrádzali, že medzi nastávajúcimi rodičmi panuje veľká láska. Nepoužívala ho však dlho a účet jej zrušili, keďže ju nejakí "dobrodinci" nahlásili. Znechutil ju však aj veľký počet hejtov, najmä tie, kde Lucinke vyčítali, že chce na budúcom dieťati zarábať. 

Lucie Palkaninová to považuje za osočovanie, pre eXtra.cz vyjadrila svoje rozhorčenie slovami: „To nie je pravda. Založili sme si instagram hlavne na popud priateľov. Na svojom dieťati nemám rozhodne v pláne zarábať". Odvtedy bolo okolo páru ticho, nerátajúc neblahú veštbu istej kartárky, ktorá prorokovala problémy s tehotenstvom, aj vo vzťahu. Minimálne to prvé sa zatiaľ nenaplnilo, našťastie.

Vypočujte si jednu z Matušových piesní:

Po čase pár zrejme zistil, že mu komunikácia s verejnosťou chýba, tentokrát si preto aktivovali spoločný profil. "Tento účet sme sa rozhodli založiť len pre tých z vás, ktorí nesúdia, ale budú se úprimne zaujímať len o naše spoločné zážitky. Hejterov blokujeme," odkazujú nekompromise. Na aktuálnej fotke vidno Bohuša s pečeným kuraťom. Spevák k nej pripísal pomerne predvídateľnú správu: „Dnes budeme mať skvelú večeru.“ Vidieť, že je s výsledkom svojej práce veľmi spokojný. Minulý týždeň sa zas pochválil so štedrovečerným menu. Zrejme z recesie s predstihom pripravil kapra a lososa so zemiakovým šalátom. Proste dostali na to chuť, tak prečo si odopierať, tvrdil. Asi najmä čo sa tehotnej Lucinky týka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes budeme mít skvělou večeři! ? #food #dinner #vecere #večeře #chicken #kure #kuře #mnam #mňam #cook #kuchar #kuchař

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš & Lucie ❤️ (@bohuslucie),

Ale párik nedopraje len svojim chuťovým pohárikom. Spoločne sa tešia z budúceho rodičovstva a snažia sa čo najlepšie pripraviť na príchod potomka. „Veľmi nás bavilo chodiť vyberať knižky a veci pre bábätko! Teraz už môžeme len cez internet. Dúfame, že sa situácia zlepší! Veľa zdravia všetkým,“ s úprimnou radosťou sa zveruje svojim priaznivcom. Za ten mesiac, čo chýba do pôrodu Lucinky, si iste nájdu budúci rodičia ešte niečo, čo im to čakanie spríjemní. A je takmer isté, že sa nezabudnú pochváliť na Instagrame.

Súvisiace články

Najčítanejšie