Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Drsná kritika na adresu Jakuba Prachařa! TOTO si o ňom myslí babička Agáty!
Zdielať na

Drsná kritika na adresu Jakuba Prachařa! TOTO si o ňom myslí babička Agáty!

Archívna reportáž

Je to už rok a pol, čo krachol vzťah celebritného pár Hanychová - Prachař. Od rozvodu však prešiel len mesiac a Agáta úprimne priznala, že sa jej definitívne ukončenie vzťahu veľmi dotklo. Naopak, Jakub pobúril mnohých svojou rozradostnenou fotkou priamo zo súdu, čo považovali za nevhodné vzhľadom na to, že s Agátou Jakuba spájala kedysi nielen láska, ale navždy im ostane puto v podobe 3-ročnej dcérky Miušky.

Zdá sa, že manželstvo už nie je to, čo bývalo. Staršie generácie len tak ľahko tento inštitút k vode neposielali, hoci niet pochýb, že tvrdošijná snaha zotrvať v manželstve je za nespočtom osobných tragédií. No dnes, naopak, stačí niektorým, obrazne povedané, aj pár hádok, a už aj podpisujú rozvodové papiere. Čo sa udialo vo vzťahu Jakuba a Agáty Prachařových, nie je celkom jasné, no isté je, že dnes už je z Agáty opäť Hanychová a ďalej žijú obaja svoje životy už aj úradne oddelené. 

Neradno súdiť, kto mal väčší podiel viny na rozpade manželstva, keď to možno bolo od každého trochu. V apríli 2019 však Jakubovi praskli nervy, zbalil si veci a rodinu opustil, dokonca vtedy Agáte už ani nezagratuloval k narodeninám, za čo ho kritizovala aj svokra, herečka Veronika Žilková. 

Hoci Agáta svoju staručkú babičku obdivuje, sama sa staroby bojí:

​Teraz sa do Jakuba obula zástupkyňa ešte staršej generácie, 96-ročná Olga Žilková, stará mama Agáty a prababička malej Miušky, píše portál ahaonline.cz. "Keď si muž myslí, že môže odísť o trojročného dievčatka, je to jeho svedomie... Mne sa páčilo, s akou gráciou to Agáta zvládla," jedným dychom "zotrela" bývalého svojej vnučky a ju pochválila. Najproblematickejšou súčasťou rozchodu sú nepochybne vždy deti, ak v manželstve boli. A keďže ostávajú v drvivej väčšine v opatere matky, otcovia si už veľa starostí robiť nemusia, hoci niektorí by iste radi mali k deťom neobmedzený prístup. 

Agáta svoju babičku miluje, Mia akoby jej z oka vypadla:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Holky dělaj ksichty #love #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Babička Olga nepovažuje odchod od rodiny za krok hodný pravého muža, no je zrejmé, že vo vzťahu k milovanej vnučke asi nebude úplne objektívna. Jakub má svoju dcérku nepochybne veľmi rád, dobrý vzťah mal aj s nevlastným synom, ktorého mala Agáta z predchádzajúceho vzťahu. No predsa, len, "víkendové otcovstvo" je už iná kategória a Jakubovi výrazne odpadli každodenné starosti, ktoré musia rodiny, či matky samoživiteľky zvládať. Ostáva veriť, že sa po rozvode zachová charakterne a svojej rodine bude naďalej plne nápomocný. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie