Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Poriadne dlhá dovolenka! Jasmina a Rytmus zvažujú, že si to pri mori výrazne predĺžia!
Zdielať na
Hudba

Poriadne dlhá dovolenka! Jasmina a Rytmus zvažujú, že si to pri mori výrazne predĺžia!

Archívna reportáž

Rodinka Vrbovských sa už týždeň vyhrieva pri Stredozemnom mori, konkrétne v tureckom letovisku Belek. Prekvapivo je v tejto pomerne blízkej destinácii stále výrazne teplo, až okolo 30 stupňov Celzia. Spoločnosť im robí aj Jasminina "druhá mama", Gabriela Drobová. Zatiaľ neprezradili, kedy sa chystajú domov.

V Chorvátsku boli Jasmina s Patrikom a ich synčekom Sanelom len jeden týždeň, tým sa výpočet ich prímorských dovoleniek na tento rok skončil. Nečudo, že zatúžili po ďalšej dovolenke, pričom niet pochýb, že ideálne je za teplom vyraziť v čase, keď už u nás panuje chladné jesenné, či zimné počasie. 

Na predĺženie leta im pritom stačilo posunúť sa "len" 2200 kilometrov juhovýchodne, do slnečného Turecka.  Vybrali si absolútne luxusný päťhviezdičkový hotel, kde stojí noc zhruba 400 eur za dovjlôžkovú izbu, a aj podľa fotiek vidno, že si dovolenku skutočne užívajú. 

Rytmus sa v úlohe otca vyslovene našiel:

​Dalo sa predpokladať, že opäť išli len na týždeň, aby sa potom doma zúčastnili plošného testovania na koronavírus, keďže test je po návrate z Turecka aj tak povinný. No Rytmus prekvapil videjkom, na ktorom počuť v pozadí Jasminin hlas: "Mám tie letenky prebookovať o tri týždne?" Rytmus sa zatvári otrávene, čo je aktuálne jeho najobľúbenjší výraz, samozrejme, myslený len ako vtip.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

Či svoju otázku myslela len ako vtip aj Jasmina bude zrejmé už čoskoro. Sú len dve možnosti - buď pribudne fotka z domu, alebo budú naďalej ohurovať zábermi z pláže. Je však jasné, že si to skutočne užívajú, svedčia o tom mnohé fotky a videá, ktoré pridávajú napríklad aj s popisom "byť šťastný nie je hriech". Jasmina už pred pár dňami pridala príspevok, v ktorom nabáda ku šťastiu všetkých, pričom si netreba robiť z "hejterov" ťažklú hlavu, lebo oni by iste hneď menili. Vrbovskí sa tým rozhodne riadia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Posielam slnko všade tam kde chýba ☀️ ? @gabrieladrobova ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Súvisiace články

Najčítanejšie