Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jasmina z dovolenky pri mori: TOTO je odkaz všetkým závistlivcom!
Zdielať na

Jasmina z dovolenky pri mori: TOTO je odkaz všetkým závistlivcom!

Archívna reportáž

Jasmina, Patrik a Sanel Vrbovskí sa už od piatku vyhrievajú pri mori. Pred prísnymi opatrenia "utiekli" do Turecka, kde si užívajú v mega luxusnom rezorte. Podľa komentárov pod ich fotkami je jasné, že drvivá väčšina ich krok schvaľuje, no pochopiteľne, našli sa aj kritici.

Jasmina a Rytmus si zrejme povedali, že keď už majú absolvovať testovanie, tak nech je aspoň "za čo" a vyrazili za letom. Prekvapivo nemuseli ísť ani veľmi ďaleko, takže hoci mnohí čakali exotiku, ukázalo sa, že ak chce človek koncom októbra aj 30-stupňové teploty, stačí sa posunúť o 2200 kilometrov do Turecka.

Rytmus vybral pre svoju rodinku skutočne luxusný 5-hviezdičkový rezort, kde stojí jedna noc zhruba 400eur na izbu. Je ale možné, že ak brali dovolenku ako balík aj s letenkou od niektorej z cestovných kancelárií, cena bola napokon výhodnejšia.

​Azda väčšina ľudí by sa išla s radosťou aj tejto sivej časti roka zrelaxovať kdesi do slnkom zaliatej krajiny, no nie všetci si to môžu dovoliť. A tak sa aj pod príspevkami Jasminy a Rytmusa na Instagrame zjavili kritické komentáre, z niektorých pritom azda tak trochu cítiť aj závisť. "Ja viem, že toto nieje úplne štandardná materská, ja viem, že toto nie je úplne štandardný lockdown, ale úprimne? Je to krásne. Som vďačná , že to takto môže byť," napísala s pochopením Jasmina.

Z jej ďalších slov je jasné, že žiadne negatívne komentáre ju nedokážu rozhodiť. Naopak, myslí si, že takým rečiam by nemal venovať pozornosť nikto. "Viete, sú ľudia, ktorí by chceli, aby sme sa cítili zle preto, ako žijeme, možno to poznáte aj Vy vo svojom okolí. Nabádaju Vás žiť tak ako oni. Chcem len aby ste vedeli, že ich nepočúvajte. Nenechajte si pokaziť radosť ľuďmi, ktorí by s Vami okamžite menili. Ak ste šťastní tak ako žijete vy sami, tak je to to najspravnejšie. Doprajte všetkým nech sa im splnia sny, vtedy sa už nebudú hnevať nato, že Vy tie vaše žijete," napísala silný a jednoznačný odkaz tým, ktorí sa kritikou od ľudí trápia, ale zároveň aj tým, ktorí jedovaté slová vypúšťajú. Kiežby si to aspoň niektorí vzali k srdcu a viac, ako na chrlenie kritiky sa sústredili na budovanie svojho šťastia. Presne to jediné zaujíma manželov Vrbovských a tak nečudo, že ich život vyzerá tak idylicky. Robia všetko preto, aby taký bol.

Súvisiace články

Najčítanejšie