Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Plastiková Jessica Alves je už rok ženou! A TÝMITO exkluzívnymi zábermi potešila fanúšikov!
Zdielať na

Plastiková Jessica Alves je už rok ženou! A TÝMITO exkluzívnymi zábermi potešila fanúšikov!

Zdroj: Instagram/Jessica Alves

Brazílska celebrita menom Jessica Alves, predtým známa ako živý Ken menom Rodrigo, oslavuje už rok svojho nadobudnutého ženstva. Lepšie povedané, pred rokom začal kolotoč zmien a operácií, ktoré z Rodriga urobili Jessicu.

Svojská hviezdička Jessica Alves sa rozhodla výročie svojho rozhodnutia stať sa ženou osláviť exkluzívnym fotením. Pri tejto príležitosti sa rozhodla vystriedať niekoľko vyzývavých kostýmov, v ktorých čo najviac vynikli jej  chirurgicky nadobudnuté ženské prednosti. V neposlednom rade na ne láka súťažiacich do jej vlastnej reality šou, kde budú môcť záujemcovia zabojovať o jej priazeň.

Zdá sa, že to rodený Brazílčan zo Sao Paola v živote s rozhodovaním nemal nikdy úplne jednoduché. Ešte pred pár rokmi bol 37-ročný Rodrigo skalopevne presvedčený, že sa musí stať tou najdokonalejšou ľudskou verziou bábiky Kena, aj keď ho množstvo plastických operácii stálo množstvo zdravotných komplikácií, o peniazoch nehovoriac.Tieto plány zahodil a pustil sa do ešte odvážnejšieho projektu so samým sebou, keď podľa vlastných slov zistil, že už od malička tušil, že jeho poslaním je byť ženou.

Jessica si ešte ako Rodrigo vyskúšal aj spevácku kariéru. S jeho bývalým priateľom Giacomom Urtisom nahrali pieseň s názvom Plastic World, avšak z celkom zjavných, respektíve počuteľných dôvodov sa veľmi neujala:

"Život nám prináša toľko radostných okamihov aj pádov, a hoci sú dni, ktoré by sme si priali, keby k nim existovala nejaká príručka, podľa ktorej sa nechať viesť, bez spontánnosti by to jednoducho nebolo ono," píše sa okrem iného v popise príspevku. V krátkom videu je vidno Jessicu v koženom kostýme ako zvodnú dominu, či nevinného anjela s krídlami, no určite zaujmú aj elegantné trblietavé šaty a lá femme fatale. Je jasné, že si Jessica užíva život v koži ženy plnými dúškami, rada sa ukazuje, a iba máločo necháva na predstavivosť diváka.

Takto oslávila Jessica Alvez rok od započatia jej veľkej premeny z Rodriga na Jessicu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Life brings us as many joyful moments as it does downfalls, and although there are days we wish there was a manual to follow, it simply wouldn’t be the same without the spontaneity. The journey of life may not become easier as we grow older, but we do seem to understand it better as our perspectives evolve. Whether you’re embarking on a new adventure right out of school or you want to explore different paths in your personal life, it’s never too late to change what the future looks like. This month I celebrate one year that I started my transiting process and I couldn’t be any happier ! Thanks for my amazing team ??❤️. Photografer: @victorggg Hair @carlosollivveira Make up @tatianaarcilamakeup Disigner & creative director @brendaponde Team @top_piobellas Video editing @thefilmingco

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk),

A svoje rozhodnutie dať sa na cestu premeny v ženskú bytosť neľutuje, dokonca ho označuje za to najlepšie čo v živote doposiaľ urobila. "Či už sa chystáte na nové dobrodružstvo priamo po štúdiu na škole, alebo chcete preskúmať rôzne cesty vo svojom osobnom živote, nikdy nie je neskoro zmeniť to, ako bude vyzerať vaša budúcnosť. Tento mesiac oslavujem jeden rok, keď som začala svoj proces premeny a nemôžem byť šťastnejšia!" píše ďalej v statuse Jessica. Nuž, zrejme jej do dokonalej mozaiky šťastia popri ženskom tele a pozornosti médií chýba už len muž, s ktorým chce podľa vlastných slov založiť skutočnú rodinu. Diváci budú môcť dokonca byť priamymi svedkami toho, či sa jej podarí lásku nájsť aj vďaka chystanej reality šou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie