Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bagárová s dcérkou bojujú s covidom! Stav malej Rumie sa zhoršil!
Zdielať na
Hudba

Bagárová s dcérkou bojujú s covidom! Stav malej Rumie sa zhoršil!

Archívna reportáž

Aj česká speváčka Monika Bagárová s rodinou sa zaradili k vyše 320 tisíc Čechom, ktorým k poslednému októbrovému dňu vyšli pozitívne testy na koronavírus. U nej, aj jej 5-mesačnej dcérky sa choroba covid-19 aj prejavila, zatiaľ čo jej partner, zápasník Makhmud Muradov je podľa jej slov bezpríznakový. Zatiaľ.

Pred pár dňami Monika zverejnila nepríjemnú správu, akú je aj u celebrít vidno čoraz častejšie - "som pozitívna na koronavírus". Vtedy popísala príznaky choroby covid-19 ako len mierne, písala najmä o veľkej únave a bolestiach hlavy. Malá Ruminka len "sem-tam kašľala". No situácia sa mení, a nie želaným smerom.

Popri rozkošných fotkách s dcérkou a dokonca aj videjku, kde ju parádi do jedného krajšieho oblečku ako druhý, priznala v instastories, že predsa len nie je postup choroby úplne idylický. Namiesto odoznievania príznakov sa pridali ďalšie, veľmi nepríjemné.

Vypočujte si jednu z Monikiných pesničiek:

"Dnes prišla teplota a nádcha. Ale zvládame to, myslím, pozitívne, počúvame krásnu muziku, Ruminka sa stále usmieva a často odpočíva pri mamičke," opísala zmenu zdravotného stavu svojej dcérky pozitívne naladená mamička Monika. Azda aj preto sú jej slová možno prekvapivo zľahčujúce: "Za nás je to chrípka. Zvládame to všetci každým dňom lepšie a to je dôležité".

Napriek chorobe sa malá Ruminka aj takto zabáva:

Keď píše Monika "všetci", myslí tým nielen seba a Rumiu, ale aj svojich rodičov. Tí robia Monike spoločnosť namiesto Makhmuda, ktorý je aktuálne v Las Vegas. Všetci sú spolu v karanténe, nakoľko pozitívny test mali aj starí rodičia Ruminky. "Deduško nám robí vitamínové bomby a babička tie najlepšie polievky," napísala speváčka, ako to aktuálne u nich doma chodí.

Instagram/MB

​Pre všetkých fanúšikov má jeden zásadný odkaz: "Prosím, ľudia, nebojte sa a buďte pozitívne naladení, je to dôležité pre vašu psychiku celkovo sa tak všetko zvláda lepšie". V tomto sa dá s Monikou len súhlasiť, azda tento recept čo najskôr zaberie aj v jej rodine.

Súvisiace články

Najčítanejšie