Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Utajená svadba! Hviezdny pár len tak mimochodom oznámil, že už sú svoji!
Zdielať na

Utajená svadba! Hviezdny pár len tak mimochodom oznámil, že už sú svoji!

Archívna reportáž

Ani v dobe koronavírusu nestrácajú mnohí zmysel pre humor. Ba dokonca priam inšpiruje k rôznym recesiám. A to aj v prípade, ako ide o vážny životný krok, vstup do manželstva. Rôzne obmedzenia, ktoré nariadili vo väčšom či menšom rozsahu vlády takmer všetkých štátov sveta, sa dotkli aj celebrít. Dokazuje to aj sobáš filmovej hviezdy Scarlett Johansson (35) a známeho komika Colina Josta (38).

Má len 35 rokov, no už sa stihla vydať po tretíkrát. Po hviezdnom hercovi Ryanovi Reynoldsovi, Francúzovi Romainovi Duraicovi, s ktorým má 6-ročnú dcérku, si srdce Scarlett Johansson získal herec Colin Jost. Obrad sa však pre protipandemické opatrenia musel konať len v tom najužšom rodinnom a priateľskom kruhu. A z núdze urobili cnosť. 

​Informáciu o konajúcej sa svadbe napísali pre hŕstku pozvaných ručne na nalinkovaný papier, akoby vytrhnutý zo zošita a vložili ho do obálky. Text znel: "Uložiť tento dátum! Scarlett + Colin sa budú brať...".  A na vysvetlenie ho pod týmto dôležitým oznámením vtipne doplnili slovami: "Pokúsili sme sa ušetriť peniaze na svadbu". Ukázali, že zmysel pre humor im nechýba. Treba dúfať, že manželstvo budú brať obaja, naopak, so všetkou vážnosťou, veď spoznávali sa ako pár tri roky. To by malo stačiť na to, aby vedeli, koho si berú za životného partnera. Zasnúbili sa minulý rok v máji.

Pozrite si, ako to Scarlet s Colinom ladí:


Pre Scarlett Johansson je to už tretí sobáš, má teda skúsenosti s tým, čo manželstvo znamená, hoci asi nie úplne ideálnu. Jost nemá v tomto smere žiadne skúsenosti. Vždy ho vraj odstrašovali od takéhoto dôležitého životného kroku poznámky známych typu ako "musíš sa ženiť", či "nerob to" od tých, čo to skúsili. Scarlet bola preto prekvapená a zároveň priam očarená, keď jej oznámil rozhodnutie predsa len podstúpiť práve s ňou tento pre neho obávaný krok.

Ako sa už stalo tento rok zvykom u celebrít, významné udalosti vo svojom živote, či už ide o narodenie dieťaťa, alebo aj vstup do manželstva, oznamujú verejnosti prostredníctvom nejakej charitatívnej organizácie. Ani v prípade tohto páru to nebolo inak. Radostnú správu o svojom už uzavretom manželstve oznámil pár prostredníctvom charitatívnej organizácie Meals On Wheels America. V ich oznámení pod snímkom trajektu a za ním tiahnucimi sa plechovkami s nápisom vtipne poukazujúcim na meno novomanželov "Jost married," stálo: „Sme nadšení, že môžeme oznámiť, že Scarlett a Colin sa tento víkend vzali.“ A nezabudli dopísať to pre nich najdôležitejšie: „Ich svadobným prianím je pomôcť v tejto ťažkej dobe zraniteľným starším dospelým.“ Charita bojuje proti hladu a izolácii v komunite starších občanov poskytovaním stravy po celej krajine. Obracia sa na priaznivcov novomanželov, či by nechceli na oslavu ich vstupu do manželstva prispieť peňažným darom pre ich organizáciu. Samozrejme, na odporúčanie slávneho páru.

Súvisiace články

Najčítanejšie