Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dominika Cibulková sa pochválila luxusom na chalupe! A TAKTO si mamu užíva Jakubko!
Zdielať na

Dominika Cibulková sa pochválila luxusom na chalupe! A TAKTO si mamu užíva Jakubko!

Archívna reportáž

Nie je tajomstvo, že Dominika Cibulková je šťastnou majiteľkou chalupy na Záhorí, hodinku jazdy od Bratislavy. Kto by ale čakal skromnú chalúpku, je na veľkom omyle. Taký luxus, aký si mama malého Jakubka dopriala vo svojom "víkendovom" sídle, nemá väčšina ľudí ani doma.

Z fotiek z leta, ktoré Dominika občas pridala na sociálnu sieť sa dalo vytušiť, že jej chalupa v Plaveckom Podhradí poskytuje všetok luxus, aký si len možno želať. Naša historicky najúspešnejšia tenistka sa pri úpravách a zariaďovaní víkendového domu nepochybne spoľahla na odborníkov, čo vidno z každého kúsku nehnuteľnosti.

Žiaľ, všimli si to aj zlodeji, ktorí jej poriadne znepríjemnili život tesne po narodení Jakubka, keď jej chalupu vykradli. Na pozemok sa dostali cez plot a ukradli napríklad aj drahé zariadenie z bazéna. Rodina bola presvedčená, že zlodej presne vedel, kam a prečo ide. Našťastie, nedošlo k žiadnym dramatickým škodám a Dominika s rodinkou si už krátko po návrate z pôrodnice mohla užívať svoju oázu pokoja. 

​S manželom a synčekom sa tam vybrali aj teraz. V čase sprísňujúcich sa opatrení a rastúceho rizika nákazy koronavírusom je to zrejme aj najlepšia možnosť. Dominika vo svojich instastories ukázala obývací priestor na prízemí, ktorému dominuje biela farba, skutočne dýcha luxusom a príjemnou atmosférou. Otvorený priestor s krbom v strede miestnosti, schodiskom na horné poschodie a presklenenými stenami smerom do záhrady poskytujú rodine všetko, čo potrebuje. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Reklama na stastie ❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

No ešte krajší pohľad, ako na interiér chalupy, bol na malého Jakubka slastne spinkajúceho ma mame. "Keď po dvoch hodinách spánku na terase v kočíku sa zobudí, idem ho vyzliecť a pritom si ešte ľahkú polhodinku na mne zaspinká," napísala s láskou Dominika. Priznala, že "húpatko", teda lehátko s funkciou automatického húpania, museli dokúpiť aj na chalupu, chlapček je v ňom vyslovene nadšený. Zdá sa, že rodinke na chalupe skutočne nič nechýba a mohli by tam veselo prečkať celé týždne. 

Instagram/DC

Súvisiace články

Najčítanejšie