Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Bagárová v koncoch, prosí o pomoc! Ja sa už zbláznim, hovorí!
Zdielať na
Hudba

Bagárová v koncoch, prosí o pomoc! Ja sa už zbláznim, hovorí!

Archívna reportáž

Monika Bagárová je mamou malej Rumie už takmer päť mesiacov. Kým spočiatku si pochvaľovala svoje malé zlatíčko a všetko sa zdalo byť dokonalé, časom zistila, že to nie je také ružové. Režim bábätiek sa totiž mení aj každý mesiac a zo spokojného dieťatka, čo prespí celú noc, sa razom môže stať nočná sova. A presne to sa aktuálne deje Monike, ktorá už netají zúfalstvo.

Drvivá väčšina rodičov sa zhodne v jednej veci - väčšiu lásku, ako tú, ktorú cítia ku svojmu dieťatku, jakživ nepoznali. No druhým dychom priznávajú, že je to neraz poriadne ťažké. Najmä prvé mesiace sú poriadnou skúškou nervov, keď si rodičia len zvykajú na nového člena rodiny. Pozná to už česká speváčka Monika Bagárová.

Príroda to zariadila múdro. Spravila bábätká tak rozkošnými a voňavými, že aj keby ich mamy neraz mali nervy doslova "na dranc", pri pohľade na svoje dieťatko je všetko zabudnuté. 

Vypočujte si jeden z Monikiných duetov, tento je s jej dobrým kamarátom Janom Bendigom:

Rovnako aj Monika Bagárová by zjavne svoje dieťa od lásky najradšej zjedla. Neustále pridáva nové a nové fotky a videjká svojej takmer 5-mesačnej princeznej. Aj tentokrát ukázala videjko, ako si Ruminka veselo džavoce v lehátku. Malo to jedinú chybu - zrejme práve bola hlboká noc. "Tento malý svrček nespí, budí sa asi tak osemkrát za noc, lebo trénuje prevaľovanie na bruško. Vydrží spať vkuse maximálne hodinu. Môžete mi, prosím, povedať, čo s tým robiť? Ja som už celkom bezradná," hovorí Monika pološepotom, asi aby nezobudila priateľa Makhmuda Muradova.

Ktovie, čo jej poradili, a či to bude fungovať, ale zdá sa, že je zmierená aj s tým, že proste aj toto k materstvu patrí. "Dúfam, že odpočívate a máte dostatok spánku, ja to za posledné týždne nemôžem povedať. Ale aj to patrí k materstvu a aj cez mega únavu by som nemenila, lebo som najšťastnejšia," vyznala sa vyčerpaná mama Monika. Upokojiť ju môže myšlienka, že už onedlho môže byť všetko inak, a keby aj nie, nepotrvá to dlho. Ako sa s humorom hovorí - do puberty z toho Ruminka iste vyrastie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie