Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šokujúca premena! To ČO sa stalo s krásavcom Deppom?!
Zdielať na

Šokujúca premena! To ČO sa stalo s krásavcom Deppom?!

Archívna reportáž

Johnny Depp je známy stvárnením nezvyčajných a excentrických postáv, pre ktoré sa stal uznávaným hercom. No zároveň je už pekných 30 rokov aj sex symbolom, dokonca v roku 2003 bol vyhlásený časopisom People najsexi muža na svete. V jeho poslednej úlohe v najnovšom filme Minamata už ale nie je ani stopy po jeho niekdajšom imidži zvodcu.

O tom, že je Johnny Depp (57) výborný herec, snáď nikto nepochybuje. Za svoje herecké výkony bol veľakrát oceňovaný, získal dokonca aj Zlatý glóbus v kategórii Najlepší herec a trikrát bol nominovaný na Oscara, hoci zatiaľ sa zlatej sošky nedočkal. Pravdaže, roky pribúdajú aj tomuto charizmatickému hercovi. Jeho divoký spôsob života, užívanie drog v spojení s alkoholom, dlho sa ťahajúci súdny spor s exmanželkou Amber Heard (34), ktorá ho obviňuje z násilia, to všetko sa samozrejme podpísalo na jeho psychike aj vzhľade.

Ešte nedávno strašil verejnosť svojou vychudnutou postavou, mnohí sa obávali, že snáď trpí vážnou chorobou. V jeho najnovšom filme Minamata sa mu však zanedbaný vzhľad zišiel, hoci je takmer na nepoznanie. Ako to pri hercoch býva, dokážu vyzerať v jednom filme desivo a v druhom zase dokonale, možno to bude aj Johnnyho prípad.

Pozrite si upútavku na silný film podľa skutočných udalostí:

Vo filme stvárňuje Depp skutočnú postavu, fotografa W. Eugena Smitha, uznávaného novinára a dokumentaristu z doby druhej svetovej vojny, samotára z New Yorku. Prijme však ponuku na tajnú misiu od redaktora časopisu Life Roberta Hayese a odíde do japonského pobrežného mesta Minamata. Tam totiž došlo k otrave obyvateľov ortuťou, ktorú zo svojho areálu vypúšťala dlhé roky chemická továreň. Jeho úlohou bolo odhaliť túto skutočnosť a dohnať zodpovedné osoby k zastaveniu tejto devastácie životného prostredia. Ako to dopadne sa dozvedia diváci v kinách, keď to aktuálna situácia dovolí. Film bol prvýkrát uvedený na Berlínskom medzinárodnom filmovom festivale 21. februára tohto roku.

​V upútavke na film možno vidieť, že Depp kvôli úlohe trochu pribral, čo sa prejavuje najmä na jeho plnšej tvári, ktorú lemuje šedivá brada. Tá sčasti prekryla jeho ostré rysy a výrazné lícne kosti. Jeho hlboké hnedé oči a hlas sú však jasne rozpoznateľné. Táto neobvyklá vizáž stavia Deppa do inej polohy, než na akú boli doteraz jeho fanúšikovia zvyknutí. Najmä ženská časť jeho obdivovateľov bude asi sklamaná. Diváci sa však budú môcť zamerať viac na jeho výkon ako zjav. Možno mu konečne prinesie aj prestížneho Oscara, aj keď on sám si vraj až tak na ocenenia nepotrpí.

Súvisiace články

Najčítanejšie