Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Johnny Depp ohúril fanúšikov a zbiera státisíce srdiečok! Stačilo mu spraviť TOTO!
Zdielať na

Johnny Depp ohúril fanúšikov a zbiera státisíce srdiečok! Stačilo mu spraviť TOTO!

Archívna reportáž

Sociálne siete sa stali dobrým zdrojom informácií zo života osobností. Od politikov, cez hercov, spevákov, šéfkuchárov, až po influencerov bez významnejšieho talentu, zato s dráždivými fotkami. Mnohé najväčšie hviezdy hollywoodskeho neba ale nemajú potrebuj zdieľať svoje životy za pár srdiečok. Až do momentu, keď sa im priazeň a milé slovo zrazu zíde viac, ako kedykoľvek predtým.

Ťažko povedať, čo dohnalo na Instagram 57-ročného Johnnyho Deppa, no stalo sa to práve v dobe, keď zažíva na súde so svojou bývalou manželkou Amber Heard poriadne nepríjemné chvíle. Profil si založil v apríli, no nijako sa odvtedy nešiel pretrhnúť s pridávaním príspevkov.

Chabých jedenásť kúskov za päť mesiacov, to nesvedčí o zápale pre sociálne siete. Pričom na nezáujem sa rozhodne sťažovať nemôže, takmer 7 miliónov fanúšikov je sen nejednej celebrity.

Ostatné mesiace sa verejnosť dozvedela z úst Deppovej exmanželky skutočne desivé veci. Či sú pravdivé rozhodne súd:

​Konečne sa ale rozhodol pridať niečo poriadne, od srdca, z čoho cítiť, že si dal na príspevku svojim oddaným fanúšikom záležať. Po nekonečných troch mesiacoch od poslednej fotky zverejnil rovno videjko s umeleckým rukopisom. V tomto prípade doslova. Depp chcel dať evidentne najavo, že je stará škola a preferoval by inú formu komunikácie, no takto aspoň spojil dve formy v jednej.

Vo videu je totiž zachytený, ako píše odkaz rukou priam kaligraficky. Rovnaký odkaz je aj popisom k videjku, divák si tak môže vybrať. "Ahojte, všetci! Chcel som vám všetkým len opäť poďakovať za vašu neustálu a lojálnu podporu počas mnohých dlhých a zaujímavých epizód môjho života... Som tu len kvôli vám - a som tu len pre vás! Veľká vďaka a láska vám všetkým," napísal odkaz podpísaný iniciálkami JD, ako sa zvykne podpisovať. Pohľad do zrejme Deppovej pracovne, neodmysliteľná cigaretka, nedbalý vzhľad s rasta čapicou a najmä pekný obsah príspevku vyslúžili hercovi takmer dva milióny srdiečok za jediný deň. Možno si to rozmyslí a bude prispievať častejšie - čo naznačuje hneď nasledujúci príspevok pridaný v ten istý deň.

Súvisiace články

Najčítanejšie