Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Poriadny šok! Silviu Šuvadovú odviedla z Vatikánu polícia, strávila hodiny na výsluchu!
Zdielať na

Poriadny šok! Silviu Šuvadovú odviedla z Vatikánu polícia, strávila hodiny na výsluchu!

Archívna reportáž

Poriadne nepríjemné chvíle zažila slovenské herečka Silvia Šuvadová počas nakrúcania v Ríme, píše portál Topky. Na nakrúcanie filmu Mareka Dobeša iste už nikdy nezabudne, no najsilnejšia spomienka zrejme nebude práve pekná. Provokácia sa totiž nevyplatila.

Silvia Šuvadová aktuálne nakrúca vo večnom meste film pod taktovkou českého režiséra Mareka Dobeša. Jej hereckým partnerom je pred kamerou aj slovenský návrhár Jozef Grondžák. A je to práve istá nerozvážnosť z jeho strany, ktorá dostala oboch hercov do veľmi nepríjemnej situácie, píše portál Topky.sk.

Grondžák hrá má filme dvojrolu kňaza aj kardinála. Po tom, čo nakrútili scénu a mali chvíľu voľno, sa rozhodli so Silviou navštíviť sväté mesto pre katolíkov, sídlo pápeža- Vatikán. Nebolo by na tom nič zlé, ak by sa Grondžák vyzliekol z kostýmu kardinála.

Silvia sa netají svojou láskou k ezoterike:

​Vatikán je nedotknuteľný, a že tam netolerujú žiadne žartíky, akokoľvek nevinné, či dokonca aj nezamýšľané, sa už 47-ročná Šuvadová a jej kolega spolu s ďalšími členmi štábu presvedčili na vlastnej koži. "Po tom, čo sme nakrúcali v uliciach Ríma, sme sa neprezliekli, nechcelo sa nám ísť na hotel, a išli sme sa pozrieť do Vatikánu. On v kardinálskom kostýme, ja s umelým tehotenským bruškom," opísala, ako vyzerali, keď zamierili na pôdu Vatikánskeho mestského štátu.

Pred pár dňami sa Silvia pochválila fotkou z nakrúcania v Ríme:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The gang. Filming crew. August 2020. #italy #rome #czech #slovak #friends @lukasbielka @marekdobes @lombardifashionba

Príspevok, ktorý zdieľa Silvia Suvadova (@silviasuvadova),

"Spozorovali nás dvaja muži v normálnom civilnom oblečení. Po chvíli k nám prišli, boli sme celý malý štáb, šesť ľudí. A všetkých nás zobrali na políciu," prezradila Šuvadová zvrat v situácii. Tam im odobrali všetko, čo pri sebe mali, vrátane technického vybavenia. Silviu neprepustili a putovala na ďalšiu policajnú stanicu. Tam ju vzala policajtka na toaletu a kompletne ju prehľadala, vrátane obsahu podprsenky. "Na psychiku to nebolo úplne ľahké cvičenie, ale myslím, že sme to všetci dali," skonštatovala s úľavou. Prepustením to ale neskončilo. Kostým im zhabali, bude nasledovať súd, ktorý rozhodne o jeho vrátení, ako aj o výške pokuty za provokovanie na svätej pôde.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie