Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Iné by boli ešte v pôrodnici, Pizingerová už kočíkuje! Šesť dní po pôrode a v šteklách!
Zdielať na

Iné by boli ešte v pôrodnici, Pizingerová už kočíkuje! Šesť dní po pôrode a v šteklách!

Archívna reportáž

V utorok 13. októbra priviedla 48-ročná Vendula Pizingerová na svet svoje tretie dieťa. Po druhýkrát je to chlapček a 15-ročný Jakub sa tak môže tešiť z brata Josefa. Sen sa tak splnil nielen jemu, ale aj Vendulinmu manželovi, pre ktorého je to prvé dieťa a dostal ho ako najkrajší "darček" presne v deň narodenín.

Zrejme pre koronavírus sa podarilo Vendule Pizingerovej to, o čom mnohé mamičky snívajú - byť s bábätkom čo najskôr doma so svojimi milovanými. Napriek tomu, že po pôrode cisárskym rezom obvykle prepúšťajú rodičky z pôrodnice až na piaty deň, Vendula išla presne tri dni po pôrode domov.

Podľa fotiek z domova sa jej rodinka už nevedela dočkať. Manžel Josef zmontoval kočík, postieľka bola pripravená a s malým novým členom rodiny sa zoznamovali aj dvaja psíci. Vendula napísala, že je totálne šťastná a aj prvá noc bola dokonca úplne v pohode.

​Poriadne prekvapila ďalšou fotkou. Kým azda väčšina rodičov čaká s prvým kočíkovaním približne dva týždne, Vendula si povedala, že nebude otáľať. Najmä vzhľadom k tomu, že len pred necelými šiestimi dňami ležala na operačnom stole a na podbrušku má veľkú ranu, je prekvapivé, že je vo forme dosť dobrej na to, aby vyrazila kočíkovať. Aby toho nebolo málo, pribrala si aj psov. "Naši psi sú z Josefa dosť vyhúkaní. My tiež, ale je taký krásny," napísala milujúca mama Vendula.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jeden hot a druhy cehy??? nasi psi jsou z Josefa dost vykuleniiii? my taky ale je tak krasnej❤️@lucierobinsonphoto @trendybaby.cz @maxicosi.cz

Príspevok, ktorý zdieľa Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova),

No nezaujalo len to, že sa už vybrala kočíkovať, ale aj to, čo si na túto prechádzku vybrala za obuv. Podľa všetkého si obula poriadne vysoké podpätky a ešte sa aj krásne upravila. Nečudo, že mnohí mali podozrenie, že to muselo byť fotené ešte pred pôrodom. To ale nie je Vendulin štýl, aby sa na niečo hrala. Druhú možnosť načrtla istá komentujúca: "A to nikto netuší, že Vendula má gumáky vedľa kočíku a podpätky má len na fotenie". Ani to ale zrejme nebude pravdivé tvrdenie. Vendula je jednoducho svojská a zrejme chcela mať na prvé kočíkovanie krásna. A je obdivuhodné, v akej je dobrej kondícii - pri treťom cisárskom reze už ale presne vie, čo si môže dovoliť. Prekvapila možno aj kočíkom - vybrala si kvalitnú značku, no ani zďaleka nie najdrahšiu - jej model stojí okolo 700 eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie