Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Z krásky chodiaca kostra! Neľahký osud sa na herečke podpísal
Zdielať na

Z krásky chodiaca kostra! Neľahký osud sa na herečke podpísal

Archívna reportáž

Krásna modelka, herečka a bývalá Bond Girl, dnes už 49-ročná Denise Richards, má už síce roky najväčšej slávy za sebou, ale stále ešte vzbudzuje pozornosť médií. Svoju kariéru začala ako modelka popri štúdiu na strednej škole. Po jej skončení precestovala mnohé mestá sveta, vrátane Paríža, kde bola žiadanou modelkou. Neskôr začala navštevovať herecké kurzy. Netrvalo dlho, kým si ju všimli aj filmoví agenti a angažovali ju ako herečku do filmov, za čo neskôr získala aj ocenenia. V roku 2004 pózovala pre Playboy. No jednu vec by zo svojho života azda aj rada vymazala.

Život Denise Richards sa vyvíjal idylicky až do doby, kým nestretla búrliváka Charlie Sheena a zamilovala sa. Pár sa rozhodol vstúpiť v lete roku 2002 do manželstva. Zakrátko sa stala matkou dvoch dcér, Sam a Rose. Popri tom sa však starala aj o Sheenove dve deti z predchádzajúceho manželstva. Ten jej ako "poďakovanie" do života priniesol peklo.

Charlie Sheen nedokázal ani v manželstve prestať viesť divoký spôsob života plný drog, alkoholu a sexu s mnohými ženami. Vystriedal ich vraj vo svojom živote niekoľko tisíc, presnejšie 5000, no toto číslo uviedol už pred dvadsiatimi rokmi, takže počty sú už iste vyššie. Rástli minimálne do času, kým sa neprevalilo, že herec je HIV pozitívny.

Charlie Sheen má povesť násilníka:

​Spôsob života manžela, jeho maniere, násilnícka povaha a dokonca vyhrážky smrťou začali Denise prerastať cez hlavu a v roku 2005 požiadala o rozvod. Ten sa po dlhom boji udial v roku 2006. Sheen ju ešte mnoho rokov potom obviňoval, že nebola dobrou matkou. Ju samotnú život so Sheenom poznamenal natoľko, že aj ona neodolala alkoholu a drogám. Dlho sa nevedela zbaviť týchto démonov a na fotografiách nevyzerala vôbec dobre, bola vychudnutá na kosť a stratila aj svoj typický pôvab. Fotky jej súčasnej podoby si môžete pozrieť TU.

​Po čase sa našťastie spamätala, adoptovala si dokonca ďalšiu dcérku so zvláštnou chybou chromozómu. Vďaka dobrému srdcu dokázala aj napriek zlým skúsenostiam bývalému manželovi odpustiť. Po určení fatálnej diagnózy si vraj Charlie vstúpil do svedomia a prestal so svojimi závislosťami. Pred dvomi rokmi vstúpila do podľa nej otvoreného manželstva s hercom Aaronem Phypersom, ale vraj medzi nimi panuje napätie kvôli jej lesbickej partnerke Brandi Glanville. Hoci v intímnom živote majú trenice, obaja manželia sa rozhodli spoločne založiť charitatívnu nadáciu Quantum Reach - výskumné vzdelávanie na podporu zdravia zvierat a detí, ktoré majú obaja radi. Denise sa v mnohých nadáciách angažuje už dlhé roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie