Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dominika Cibulková otvorene o vzťahu s manželom! TAKTO sa zmenil po narodení syna!
Zdielať na

Dominika Cibulková otvorene o vzťahu s manželom! TAKTO sa zmenil po narodení syna!

Archívna reportáž

Aktuálne sa Dominika vyhrieva na slnku na pobreží Jadranu, kde trávi dovolenku s rodinkou a kamarátmi. Do krásneho historického mesta Dubrovník sa nechala dopraviť súkromným lietadlom a ako vidno z fotiek, nie sú pri tradičnej pláži, ale na zvláštnych terasách na skalách priamo nad morom.

Síce nie je nič pohodlnejšie, ako vkročiť do mora a postupne krok za krok ponárať svoje telo do slanej vody, no zjavne sú ľudia, ktorí si užívajú aj skoky z výšky do hlbín. Jednoznačne medzi nich patrí aj 35-ročný Michal Navara, manžel Dominiky Cibulkovej.

Dominika zdieľala nielen fotky, na ktorých sa Michal zjavne len odhodlával skočiť zo skaly do mora, ale aj video, ako dôkaz, že napokon nazbieral odvahu. A ako priznala, mal z toho potom zábavu na celý deň.

Michal a Dominika sú manželia už 4 roky:

​No iste si našiel čas aj na svoju milovanú. Dovolenka partnerských párov má totiž obvykle dve podoby - buď sa nevedia ľudia vystáť a rozchod je na spadnutie, alebo presne naopak - spravia si z dovolenky ďalšie medové týždne. A presne to sa evidentne stalo v prípade Michala a Dominiky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And our love affair still goes on-even more after we became parents.. ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Tá totiž pridala romantickú fotku, na ktorej dostáva bozk od svojho o 4 roky staršieho manžela, a doplnila ju aj jasným komentárom. "A náš ľúbostný románik stále pokračuje, ešte viac potom, čo sme sa stali rodičmi," prezradila Dominika, že s manželom zažíva krásne časy. A je to na nej aj vidieť. Na fotkách z dovolenky totiž vyslovene žiari, nehovoriac, že ako milovaná žena má aj dostatok sebavedomia, aby si vôbec nerobila ťažkú hlavu z nejakého kila navyše. Jej prístup by skutočne mohol ísť príkladom, nielen v prípade rodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie