Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gáborík totálne prekvapil! TOTO robí pre svoju dcérku Bellu!
Zdielať na

Gáborík totálne prekvapil! TOTO robí pre svoju dcérku Bellu!

Archívna reportáž

Už vyše mesiaca sú Ivana a Marián Gáboríkovci šťastnými rodičmi malej Belly. Dcérka rastie ako z vody a je skutočne šikovná, čo dokazujú aj fotky na sociálnej sieti. Nečudo, zdá sa, že jej rodičia robia všetko preto, aby napredovala čo najlepšie.

Už z prvých fotiek po narodení malej Belly Gáboríkovej bolo jasné, že jej rodičia sa na bábätko dobre pripravili. Správny spôsob nosenia, dvíhania a celkovo manipulácie s novorodencom je prvým krokom k tomu, aby sa dieťatko rozvíjalo správne.

Dôležitá je aj komunikácia s bábätkom a vhodné stimuly. Aj tu ukazujú Gáboríkovci, že si dávajú skutočne záležať a Bella neleží doma len tak, bez pozornosti.

​Najnovším príspevkom vo svojich instastories ale Ivana poriadne prekvapila. Ocka Marián ukázal, že okrem hokejky dokáže narábať aj s gitarou. "Rána u nás," okomentovala Ivana videjko, na ktorom tato tvárou tvár dcérke brnká akordy.

Ku kontaktu telo na telo, ktoré Marián s Bellou zjavne praktizujú, ako aj spoločným hrám, tak pridal ďalšiu spoločnú aktivitu, ktorá nielen dievčatko rozvíja, ale aj budu vzťah otca a dcéry. Ako sa na Deň otcov Ivana vyjadrila, Mariánovi to zatiaľ ide výborne a dokonca sa nebojí ani plienok.

Súvisiace články

Najčítanejšie