Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasmina sa zabudla a v TOMTO videu ukázala Sanela!
Zdielať na

Jasmina sa zabudla a v TOMTO videu ukázala Sanela!

Archívna reportáž

Sanel Vrbovský oslávi o rok prvé narodeniny. Chlapček sa narodil do milujúcej rodiny a je jasné, že jeho rodičia by mu zniesli aj modré z neba. No jediné mu zatiaľ "nedoprajú" - publicitu. V prípade tak sledovaného páru je to pochopiteľné rozhodnutie.

Rytmus aj Jasmina už niekoľkokrát verejne deklarovali, že syna jednoducho na sociálnej sieti neukážu. Zverejnili aj dôvody. Obaja trvajú na tom, že nejde o žiadne hviezdne maniere.

"Sanelka neschovávame pred ľuďmi, nechodím s dekou cez kočík, ani nič podobné. Nie je o nič výnimočnejší, ako sú vaše deti. Jediný rozdiel je v tom, že keby sme my dali jeho fotku na IG, stáva sa automaticky verejnou a je šanca, žeby si ju novinári prevzali do článkov," vysvetlila  Jasmina pred časom pomerne detailne pozadie rozhodnutia.

Pre Rytmusa nie je nič dôležitejšie, ako jeho rodina:

Skutočne si Patrik aj Jasmina dávali veľký pozor, a hoci Sanela ukazujú na fotkách veľmi často, nikdy nevidno jeho tvár. No teraz sa Jasmina trošku pozabudla. V instastories zverejnila video svojej mamy, ktorá má záchvat smiechu. "Paťova svokrička trochu ľúbi jeho humor. Myslím, že je všetkým jasné, že vrodená jednoduchosť naše rodiny ešte viac zblížila," okomentovala Jasmina veselé video.

Jasmina nezabudla na deň otcov, aj tam je videjko so Sanelom, ale tradične, od chrbta:

Na vtipnom videu by azda nebolo nič také zarážajúce, ak by sa v ľavom dolnom rohu na pomerne dlhú dobu neobjavil Sanel. Z profilu, aj priamo do tváre. Jasmina však v tomto prípade mala šťastie. Jednak sa aj ona triasla od smiechu, no zároveň išlo o záber proti svetlu, takže nie je možné dobre rozoznať detaily tváričky jej syna. Jasné je len to, že bol z výbuchu smiechu svojej starej mamy poriadne prekvapený. A jeho mama si už dá na budúce možno lepší pozor, kto sa jej dostane do záberu.

Súvisiace články

Najčítanejšie