Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus, Gáborík, Sajfa... Súboj otcov a krásne fotky k tomu!
Zdielať na

Rytmus, Gáborík, Sajfa... Súboj otcov a krásne fotky k tomu!

Archívna reportáž

Uplynulý rok sa medzi slovenskými celebritami rodilo jedna radosť. Pribudla kopa bábätiek a tak sa z hviezd slovenského televízneho, športového či hudobného neba stali zrazu otcovia. Ich manželky v nedeľu nezabudli svetu pripomenúť, ako im táto rola ide.

Rytmus, Sajfa, Stano Lobotka, Marián Gáborík či Adam Ďurica, to je len výber z hviezd, ktoré počas uplynulých 12 mesiacov zažili tú najväčšiu radosť, akú asi môže človek okúsiť. Privítali na svete bábätko. Predposledná júnová nedeľa tak patrí aj im.

Súdiac podľa príspevkov polovičiek menovaných pánov, zatiaľ si vedú výborne. Ich manželky pridávajú jedno krajšie vyznanie ako druhé.

Ostrieľaným otcom je herec Roman Pomajbo:

​Kráľovnou medzi vyznaniami je nepochybne Jasmina Alagič Vrbovská. Bolo jasné, že od nej príde niečo silné. "Drahý Sanel, Tvoja závislosť na Tvojom tatkovi bola viditeľná od prvých Tvojich dní. A odvtedy sa len znásobuje. Úplne viem, čo prežívaš, tiež sa mi to s ním stalo. Ten pocit, ktorý dávam je niečo, kto nikto nikdy nenahradí. Pocit nekonečnej lásky, bezstarostného šťastia a bezpečia," napísala Jasmina dojímavé slová. A veľmi pekne dodala, že verí, že jedného dňa bude jej synček rovnaký muž, ako je jeho otec. "Férový, šťastný, vďačný, talentovaný čávo. Nemusíš mi za neho ďakovať, ale pamätaj kto ti ho vybral," uzavrela s humorom.

Ani Veronika Ostrihoňová sa nenechala zahanbiť. Jej tradične hlboké zamyslenia venovala otcovi malej Sáry, moderátorovi Sajfovi. "Všetko najlepšie tomu najlepšiemu Sárinmu otcovi na svete. Neštíti sa nočného vstávania, ranných vychádzok, vysoko kontaminovaných plienok, ani občas únavou nevrlej manželky. Sarina má jeho oči, výraz, úsmev a zdá sa, že aj povahu. Nevadí, na koberček v škole bude chodiť on," pochválila Mateja jeho manželka a zakončila vtipom. Nezabudla však ani na tých, ktorí také šťastie nemajú. Pripomenula však aj možnosť materskej dovolenky pre otcov, ktorá je najdlhšia v Európskej únii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aj tento pán má dnes sviatok! Všetko najlepšie tomu najlepšiemu Sárinmu otcovi na svete. Neštíti sa nočného vstávania, ranných vychádzok, vysoko kontaminovaných plienok, ani občas únavou nevrlej manželky. Sarina má jeho oči, výraz, úsmev a zdá sa, že aj povahu. Nevadí, na koberček v škole bude chodiť on! . Ďakujeme mu obe, bez @sajfa si to od začiatku až doteraz neviem(e) ani len náhodou predstaviť. Máme obrovské šťastie, že ho máme a, že sme (zatiaľ?) kompletná rodina. O to viac dnes myslím na každého, a každú, ktorí to majú inak. Všetko najlepšie otcom, no rovnako aj matkám, ktoré musia otcov zastupovať. Ste úžasní/úžasné! . Inak, dnes som sa vďaka Inštitútu finančnej politiky dozvedela, že otcovia na Slovensku majú najdlhšiu materskú v rámci Únie. Nárok na ňu má 71 percent slovenských otcov, a na materskej môžu byť 28 týždňov. Aj pre nich je materské v priemere sto percent čistej mzdy. A najlepšia správa je, že to čoraz viac slovenských otcov využíva. Materské pre otcov totiž pomáha matkám na trhu práce, posilňuje rodovú rovnosť (!), a takisto vzťah otcov s deťmi, keďže s nimi trávia viac času. Tiež šípim, že to zlepšuje vzťah medzi partnermi, keďže muži vidia, že materská vie byť aj zľahka iná ako “dovolenka.” Moj manžel si to našťastie uvedomuje, aj keď na materskej nie je. Ak máte doma takých pánov, dajte im o bozk navyše! Povedala by som, že navarte im skvelý obed, ale v niektorých prípadoch (ako v mojom) by to bol skôr trest, takže radšej bozk? Pekný deň, všetci! . . . #fathersday #celebration #father #daughter #baby #love #family #data #maternity #paternityleave #institutfinancnejpolitiky #picoftheday #sunday #weekend

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Cifrová Ostrihoňová (@veronikaostrihonova),

Najčerstvejšou mamičkou z tejto trojice je Ivana Gáborík. Jej statusy obvykle nebývajú extra dlhé. Ani teraz nebolo treba veľa slov. "Už vyše mesiaca si tým najlepším tatinom, akého sme si mohli s Bellou priať. A aj to prebaľovanie plienok si nakoniec zvládol," pridala informáciu o aktivite, ktorej sa mnohí ockovia tak trochu desia. Ivana ilustrovala vyznanie fotkou, z ktorej je navyše zjavné, aká šikovná je malá Bella. Mnoho mamičiek s uznaním okomentovalo parádne držanie hlavičky. Ivana si ale dáva skutočne záležať na správnej manipulácii s bábätkom a tak je vidno výsledky.

Ani medzi týmito tromi, no ani medzi ďalšími tisícmi vyznaní otcom sa nedá vybrať, ktorý by mal byť ten najlepší. Je jednoducho len skvelé, ak si muž dôležitosť toho poslania uvedomí. A ten pocit, keď deti svojho otca, či už je to hviezda, alebo úplne obyčajný človek, úprimne ľúbia, je na nezaplatenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie