Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prekrásna fotka rodiny oslávenca Williama! A TENTO odkaz od kráľovnej!
Zdielať na

Prekrásna fotka rodiny oslávenca Williama! A TENTO odkaz od kráľovnej!

Archívna reportáž

Dnes majú sviatok nielen všetci otcovia, dvojitú oslavu majú v rodine vojvodov z Cambridge. Princ William je totiž nielen trojnásobným otcom, ale aj narodeninovým oslávencom. Narodil sa presne 21. júla 1982, ako následník trónu, po svojom otcovi.

Princ William sa narodil bez jedného mesiaca presne rok po svadbe svojich rodičov, princa Charlesa a princeznej Diany. Krajší darček si pár ani nemohol želať, najmä nešťastná Diana mala konečne skutočne úprimnú možnosť na absolútnu lásku, ktorej sa jej od manžela nedostávalo.

O dva roky neskôr sa narodil princ Harry, no ako to najmä v kráľovských rodinách býva, vždy bude "len" druhorodený. Budúcnosť na tróne patrí Williamovi.

William a Kate stále horia láskou:

William Arthur Philip Louis Windsor, ako znie celé meno vojvodu z Cambridge, má presne 38 rokov. Akýkoľvek darček dostane, nič iste nepredčí radosť, ktorú mu prináša rodina. Práve fotku s tromi deťmi zverejnili pri príležitosti princových narodenín. "Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge s veľkým potešením zdieľajú novú fotku vojvodu s princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom," znie komentár k skutočne vydarenému záberu.

Ak je niečo z fotky jasné, je to láska. Hoci bude William jedného dňa kráľom, evidentne dokáže byť bezprostredný a svoje deti miluje. A tiež je jasné, že Kate je obrovský talent, v jej rukách vznikajú tie najkrajšie fotky rodiny. Rovnako, aj vydarená fotka Williama a jeho otca, ktorú zdieľali pri príležitosti Dňa otcov. Na druhej fotke je maličká Kate s jej otcom.

K narodeninám jej zrejme najobľúbenejšieho vnuka zverejnil za kráľovnú Alžbetu blahoprianie aj kráľovský palác. "Želáme vojvodovi z Cambridge veľmi šťastné narodeniny," znie jednoduchý odkaz no s iste úprimným obsahom.

Súvisiace články

Najčítanejšie