Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Útek! Dve hviezdy z televízie JOJ unikli spolu!
Zdielať na

Útek! Dve hviezdy z televízie JOJ unikli spolu!

Zo spravodajského štúdia a spred kamier televízie JOJ zmizli dve obľúbené tváre. Jedna z najobľúbenejších moderátoriek spravodajstva Lucia Barmošová a ostrieľaná redaktorka Iveta Krupová potrebovali aspoň na chvíľu uniknúť z reality. Dopriali si "babský" výlet.

Stretnúť na Liptove 38-ročnú jojkársku hviezdu Luciu Barmošovú nie je už pomaly nič zvláštne. Bratislavčanka si tento prekrásny kút Slovenska veľmi obľúbila. Iste aj preto, že ponúka kopu možností na šport.

Lucka obľubuje šport už od detstva. V zime zvykne brázdiť svahy Chopku v Jasnej, v lete je to cyklistika, a najmä turistika. "Liptov je podľa mňa jeden z najkrajších regiónov na Slovensku, máme nádhernú prírodu a je tu čo pozerať, je tu kde športovať, možností je tu naozaj kopec," vychvaľuje krásny podtatranský kraj Barmošová.

​Tentokrát sa moderátorka vybrala s kamarátkami spoznávať krásy Liptova na bicykli. Pre Luciu je pohyb neoddeliteľnou súčasťou života. "Ja cvičím, každý druhý deň si dávam do tela, aby som mala kondičku, aby som sa aj lepšie cítila. Nie je to o chudnutí, je to o tom, že človek sa lepšie cíti, je taký nabudený, lebo ja cvičievam ráno,"prezradila Lucia. 

Pri výletoch v liptovských kopcoch ale treba občas siahnuť aj po dodatočnom zdroji energie. Lucia a Iveta si tak trošku pomohli elektrinou. "Ak si niekto myslí, že na e-bajkoch netreba makať, tak je na veľkom omyle, lebo dá sa to tam nastaviť. A poviem vám, že už ma to tak trošku aj bolí, keď sadnem na ten bicykel," priznala so smiechom redaktorka Iveta Krupová.

​Za oddychom vyrazili následne do obľúbeného aquaparku, kde mali privilégium byť úplne samé. Lucia priznala, že sa nebojí ani jazdy na toboganoch, na rozdiel od Ivety, ktorá si túto zábavku nechá rada ujsť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bike trip with my girls???‍♂️?‍♀️??#visitliptov #tmrhotels #liptov #biketrip #girlpwr #happy #beautifulslovakia

Príspevok, ktorý zdieľa Iveta Krupova (@ivetkrupova),

Mužská spoločnosť dámam počas ich "úniku z reality" vôbec nechýbala, najmä po náročnom fyzickom výkone. "Zaželali by sme im dobrú noc," zasmiali sa obe narážajúc na únavu po bicyklovaní. Už teraz vedia, že aj v lete si doprajú podobnú dovolenku na Slovensku, aj takto chcú pomôcť naštartovaniu domáceho cestovného ruchu po korone.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie