Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Monika Bagárová v slzách! S príchodom dcérky sa všetko zmenilo!
Zdielať na

Monika Bagárová v slzách! S príchodom dcérky sa všetko zmenilo!

Archívna reportáž

O pár dní to bude presne mesiac, čo prišla na svet malá Rumia. Jej rodičia, speváčka Monika Bagárová a zápasník Makhmud Muradov nemohli byť šťastnejší, no na čerstvú mamičku prišiel onedlho splín.

Monika Bagárová je mladá mamička a na svoju malú Ruminku má iste dosť energie. No zrejme ešte nikto nikdy nemal až toľko energie, aby dokázal sekundovať bábätku. Cez deň normálne fungovať a v noci nespať si neraz vezme daň.

​Aktuálnym príspevkom na Instagrame 25-ročná Monika dokázala, že aj ona je len človek. Veľmi rýchlo pochopila pravdivosť známeho odporúčania - spať spolu s bábom, kedykoľvek počas dňa sa príležitosť vyskytne.

Pozrite si jednu z Monikiných pesničiek:

No napriek tomu sa aj tak ocitá v situáciách, keď jej oči zalievajú slzy a ani sama celkom nevie prečo. V šestonedelí sú ale tieto stavy celkom prirodzené, podpisuje sa pod ne "búrka" hormónov, ktorá sa odohráva v tele matky. A stačí jediná myšlienka, a už to ide. "Ešte pred chvíľou si bola v brušku a ja som si predstavovala, ako tá naša Ruminka asi bude vyzerať, aká bude, ako to všetko budeme zvládať, či budem dobrá mama, a najmä som sa každý deň modlila za to, aby bola zdravá, lebo to je najdôležitejšie," napísala Monika status a nečudo, že ju aj takéto myšlienky môžu dojať k slzám.

Žiadne obavy sa, našťastie, nenaplnili, Rumia je zdravá, krásna a jej rodičia by jej zniesli aj modré z neba. "Teraz to bude už takmer mesiac, čo je medzi nami a ja prežívam najkrajšie životné obdobie. Je to láska nebeská. A ešte jedna vec, stále plačem, niekedy len tak," priznala Monika, no vzápätí dostala hneď niekoľko odpovedí, že je to úplne normálne. Jednou z tých, ktoré speváčku povzbudili, je aj tiež novopečená mama Daniela Nízlová: "Moje zlaté, neboj, ja som šestonedelie tiež preplakala, len tak. Teším sa na Vás, keď sa uvidíme," napísala Twiinska.

Súvisiace články

Najčítanejšie