Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po dvoch rokoch opäť zadaná?! Dara s veľkým priznaním o randení!
Zdielať na

Po dvoch rokoch opäť zadaná?! Dara s veľkým priznaním o randení!

Archívna reportáž

Na jar roku 2018 šokovala Dara priznaním, že dlhoročný vzťah s Rytmusom sa skončil. Hoci sa zdalo, že tí dvaja sú si súdení, Patrik napokon našiel skutočnú lásku svojho života v Jasmine. Kým on je dnes šťastne zadaný manžel a otec, Dara za posledné dva roky vážny vzťah nenašla.

Akonáhle sa nejaký muž čo i len na chvíľku zjaví po Darinom boku, už sa špekuluje o novom vzťahu. Počas uplynulých dvoch rokoch, čo je 47-ročná Dara Rolins nezadaná, sa najviac ako o jej novej láske vravelo o mladom raperovi z východného Slovenska, Dalybovi. Je však už zjavné, že išlo len o spoluprácu, a azda tak trochu aj vedomú provokáciu pre promovanie spoločnej piesne.

Nikto iný si srdce večne mladej hviezdy nezískal. Podľa jej príspevkov na Instagrame je jej najväčšou a jedinou láskou dcérka Laura.

O priateľovi Dary sa špekuluje odo dňa, čo sa rozišla s Rytmusom:

​O to viac prekvapilo jej priznanie, s ktorým sa zverila portálu Blesk.cz. Evidentne nie je všetko tak, ako sa zdá. Dara o pánsku spoločnosť núdzu nemá. "Na mužskú pozornosť sa nemôžem sťažovať a rada prijímam pozvania na kávu alebo na večeru, ale zatiaľ tá iskra nepreskočila. Ale viem, že raz to príde," priznala Dara, že na mužov stále nezanevrela.

Dara ešte nikdy nestála pred oltárom, teraz si to tak trochu vyskúšala na nečisto:

Tak, ako sa jej darí pracovne, tak nikdy nemala skutočné šťastie na mužov. Jej najdlhší vzťah bol zrejme práve s Rytmusom, s ktorým prežili sedem spoločných rokov. Pritom speváčka je so svojou dokonalou figúrou rozhodne pre mužov veľmi príťažlivá. "Teší ma, že v mužoch prebúdzam fantáziu, sny a že sa im páčim, veď na to, my ženy, chlapov máme," dodala Dara tak trochu s humorom. Vzťah ale nie je len o vzhľade, tobôž, ak si musí dať speváčka o to viac na výbere partnera záležať, že by sa zároveň stal aj otčimom jej milovanej dcérky. A zatiaľ sa taký nenašiel.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie