Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Totálna zmena profesie! Z Daniely Hantuchovej je vychytená moderátorka!
Zdielať na

Totálna zmena profesie! Z Daniely Hantuchovej je vychytená moderátorka!

Bola piatou najlepšou tenistkou na svete, na kurtoch ohurovala nielen športovým výkonom, ale aj azda najdlhšími nohami medzi tenistkami. Pred tromi rokmi ale 37-ročná Daniela Hantuchová ukončila kariéru. No rozhodne sa nenudí, stala sa hviezdou športových prenosov. Akurát už nie ako súťažiaca.

Raketu vymenila za mikrofón, no nejde o žiadne príležitostné komentovanie. Daniela Hantuchová patrí medzi top moderátorky svetových televízií.

Danielin nástup do médií prišiel okamžite, v podstate si po ukončení profi kariéry ani poriadne nevydýchla. "Tá ponuka prišla hneď, ako som skončila s kariérou a pravdupovediac nečakala som, že sa to až takto krásne vyvinie," povedala skromne naša druhá najúspešnejšia tenistka, ktorá bola v svetovom rebríčku len o miestečko pod Dominikou Cibulkovou.

Prvá veľká ponuka prišla okamžite po ukončení profi kariéry:

​Pre Danielu je to práca snov a baví ju najmä to, že je vďaka novej práci stále v spojení s tenisom. "Aj keď je to niečo úplne iné, povedala by som, že oveľa náročnejšie, ako hrať. Lebo tie hodiny v štúdiu sú nesmierne dlhé, mentálne je to náročné a ešte aj dobre vyzerať pred kamerou a všetko v angličtine," povedala úprimne o náročnom chlebíčku úspešná moderátorka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

???two girls chatting about life ?‍♀️☺️?over the weekend @mariasharapova @cbssports

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial),

Daniela momentálne moderuje pre osem celosvetovo najväčších športových televízií, samotné komentovanie zápasov ju baví, no jej srdcovkou je niečo iné. "Najviac ma bavia rozhovory s hráčmi, tým sa sa poznáme a je tam dôvera, preto som začala robiť aj tie moje podcasty, lebo mám pocit, že sa mi krásne otvárajú," povedala Daniela o svojej veľkej výhode.

​Ako to už pri reportéroch či moderátoroch býva, aj Daniela má aj svojich najobľúbenejších  respondentov. "Asi Roger, jemu stačí dať na desať minútový rozhovor dve otázky, proste tá hĺbka odpovede je nenormálna, tam zistíš, že prečo je takou úžasnou legendou. Ale nielen on, ale aj Rafa a Novak, oni sú v tomto naozaj veľmi výnimoční a rozhovor je s nimi úžasný," nešetrí chválou Daniela. Dodala, že skvelý bol aj Kobe Bryant. Jednoducho, čím väčšia hviezda, tým väčšia ľudskosť a pokora, myslí si Hantuchová a to isté platí aj o nej.

Súvisiace články

Najčítanejšie