Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vdova po Bryantovi dojala TOUTO fotkou zosnulého basketbalistu fanúšikov k slzám!
Zdielať na

Vdova po Bryantovi dojala TOUTO fotkou zosnulého basketbalistu fanúšikov k slzám!

Archívna reportáž

Vdova po tragicky zosnulom americkom basketbalistovi sa so stratou vyrovnáva aj spomienkami a fotografiami jej manžela a dcéry, ktorý prišli o život pri leteckom nešťastí v januári 2020. Všetci pasažieri helikoptéry zahynuli spolu s ním a jeho iba 13-ročnou dcérkou. Tá zdieľala rovnakú vášeň pre basketbal a v osudný deň leteli spoločne, aj s jej ďalšími spoluhráčkami na výlet.

Vanessa Bryant ešte stále trúchli po tom, čo o život prišiel nielen jej slávny manžel Kobe Bryant, ale aj Gigi, jedna z ich štyroch dcér. Avšak Vanessa si pripomína najmä to pekné, čo jej ostalo, a tým sú tri zdravé dcérky, z toho najmenšia Capri má iba rok. Hrdá mama sa pochválila fotkou, ktorá zachytáva momenty, keď sa ešte spoločne s Kobem tešili z novorodeného uzlíka lásky.

Je to práve rok, čo sa v rodine Kobeho Bryanta udiala radostná udalosť a svetlo sveta uzrela ich štvrtá dcérka menom Capri. Na svojom Instagrame zdieľala vdova Vanessa Bryant fotku, ktorá zachytáva takmer rok starý moment, kde sa spoločne s manželom tešili z čerstvého prírastku.

Kobe Bryant bol basketbalová legenda a vzor pre mnohých mladých športovcov:

"Všetko najlepšie k tvojim prvým narodeninám Capri! Mama, ocko, Nani, Gigi a BB ťa veľmi ľúbia," napísala pod príspevok Vanessa Bryant. "Nech ťa žehná Boh, sladká princezná. Capri Kobe Bryant alias "Koko Bean", pomenovaná po ockovi Kobe Bean Bryantovi, ktorý nám veľmi chýba. Veľmi nám chýbate Gigi a ocko," pokračuje gratulácia plná emócií. Na fotke sa obaja šťastní rodičia pozerajú so všetkou láskou na svoje malé šťastie zabalené v bielej perinke.

Instagram/VB

​Kobe bol na svoju dcérku Gigi veľmi pyšný, jej basketbalové úspechy zdieľal aj na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#HoopsAndHeels #StealsAndStilettos

Príspevok, ktorý zdieľa Kobe Bryant (@kobebryant),

​Sám Kobe zdieľal krásnu fotku v čase, keď sa stal po štvrtýkrát otcom, na svoju rodinu bol vždy mimoriadne pyšný. Jeho dcéra Gigi, ktorá v osudný deň letela v helikoptére s ním, bola vášnivá hráčka basketbalu, čo ho zjavne napĺňalo veľkým šťastím a hrdosťou.

Kobe sa takto pred rokom tešil na Instagrame z malého uzlíčka, dcérky Capri, ktorú mu porodila jeho manželka Vanessa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Our little princess Capri Kobe Bryant “KoKo” 6/20/19 ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Kobe Bryant (@kobebryant),

 Množstvo fanúšikovských stránok, ktoré vznikli po tragédii na Instagrame, však pozostalým nepomáhalo prekonať túto stratu, a tak sa Vanessa rozhodla svoj profil zmeniť na súkromný, ako aj viacero stránok zablokovať.  "Ďakujeme za vašu lásku. Bohužiaľ sme museli s dcérou Nataliou zablokovať mnohé fanúšikovské stránky, keďže bol ťažké byť online a pozerať sa stále na fotky našich milovaných, Gigi a Kobeho na každej stránke v našich prehliadačoch," napísala vdova, ktorá bola vydatá za slávneho basketbalistu dlhých 18 rokov, počas ktorých spolu počali štyri dcéry, nebohú Giannu (†13), Nataliu (17), Bianku Bellu (3) a ročnú Capri.

Súvisiace články

Najčítanejšie