Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nečakané rozhodnutie! Lucie Vondráčková sa TÝMTO definitívne odstrihla od bývalého manžela!
Zdielať na

Nečakané rozhodnutie! Lucie Vondráčková sa TÝMTO definitívne odstrihla od bývalého manžela!

Archívna reportáž

Rozvod českej speváčky Lucie Vondráčkovej je z tých bolestnejších. Nielen pre mediálny rozruch, ktorý týmto rozhodnutím pár spôsobil. Speváčka sa od začiatku cítila byť podvedená a oklamaná a svojmu bývalému manželovi a otcovi jej dvoch detí nevedela prísť na meno. Možno aj preto sa ho teraz zbavuje.

Kým bývalý manžel Lucie Vondráčkovej, hokejista Tomáš Plekanec (37) prežíva radostné chvíle s novou rodinou, ktorú si založil s tenistkou Luciou Šafářovou (33), speváčka (40) rieši nepríjemné porozvodové formality. Za slušnú sumu sa zbavila sa bytu, ktorý úspešne vysúdila, a rovnako sa zbavuje aj posledných nitiek, ktoré ju ešte formálne s bývalým manželom spájajú. Lucii totiž už na dokladoch opäť svieti iba jej dievčenské meno - Vondráčková.

​Iba v apríli sa ukončili rok trvajúce rozvodové súdne ťahanice. Teraz už dala Lucie za svojím manželstvom pomyselnú bodku tým, že sa zbavila aj priezviska Plekancová. Ako píše portál Extra.cz, toto priezvisko však naďalej nosia ich spoloční chlapci Matyáš (8) a Adam (4), ktorí budú Lucku s hokejistom spájať už naveky.

Lucie Vondráčková pred pár dňami predstavila nový videoklip k piesni Milování:

Lucie sa zrejme skutočne riadila najmä emóciami, po praktickej stránke totiž bolo jednoduchšie si hokejistovo priezvisko nechať. "Na úradoch a najmä pri cestovaní je oveľa jednoduchšie, keď má mama rovnaké meno ako deti," zhodnotil ošemetnú situáciu odborník zo sociálneho odboru.

Na svadbu azda Lucia nezanevrela, do bielych šiat sa však obliekla zatiaľ iba kvôli klipu:

Aj luxusný byt na pražských Kavčích Horách išiel do predaja takmer hneď po rozvode, keď boli papiere o prevode majetku ešte teplé. Práve v tomto byte sa mala odohrať údajná Luciina nevera s Matejom Hládkom (44), aspoň tak to tvrdil počas búrlivého rozvodu Tomáš Plekanec. "Lucii prekážalo, že ju z okien mohli sledovať susedia, okrem toho jej byt pripomínal jej exmanžela," prezradil zdroj blízky speváčke.

​Zdá sa, že rozvodové vášne už má speváčka za sebou a posledné formality už rieši s chladnou hlavou bez zbytočných teatrálnych výstupov. Peniaze, ktoré z predaja bytu utŕžila, už stihla investovať do nebytových priestorov na pražskej Malej Strane. Poriadne zabezpečená sa teraz môže opäť plne sústrediť na kariéru.

Súvisiace články

Najčítanejšie