Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika a Jakubko sú doma! A TOTO šialené prekvapenie ich čakalo!
Zdielať na

Dominika a Jakubko sú doma! A TOTO šialené prekvapenie ich čakalo!

Archívna reportáž

V nedeľu pred štvrtou ráno sa našej najúspešnejšej tenistke, 31-ročnej Dominike Cibulkovej, narodil syn Jakub. Na svet priviedla syna 5 dní po termíne v luxusnej súkromnej pôrodnici vo Viedni. Luxus kliniky si ale dlho neužívala.

Dominika Cibulková aj Jakubko Navara sú v poriadku, a tak mohli ísť už na tretí deň po pôrode domov. Hoci bola pôrodnica vo Viedni nepochybne luxusná, obvykle sa väčšina mamičiek teší domov, aby sa čo najskôr mohli s bábätkom tešiť doma s manželom.

Dominika Cibulková sa mohla domov tešiť o to viac, že išla z luxusu do luxusu. To ale zrejme ešte netušila, čo ju doma čaká.

Na podobné luxusné večierky môže Dominika na nejaký čas zabudnúť:

​Dominikin manžel, Michal Navara, sa rozhodol, že uvítanie čerstvej mamičky a ich prvého spoločného bábätka musí byť nezabudnuteľné. A tak je možné, že ak chcel niekto v stredu zohnať modré kvety, mal jednoducho smolu. Podľa fotiek a videa, ktoré zverejnila Dominika vo svojich instastories, jej manžel všetky vykúpil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And our world will never be the same again ❤️❤️❤️ 14/06/2020 we welcomed our precious son Jakub Navara ✨

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Prekrásne prekvapenie v podobe stoviek modrých kvetín v bielych taškách s nápisom "Vitaj Jakub". Niet pochýb, že Dominika musela byť absolútne dojatá. "Mám toho najlepšieho manžela, rodinu," okomentovala dychberúce pohľady na byt plný kvetín. Malý Jakubko si spokojne spinkal v autosedačke prikrytý luxusnou modrou dekou značky Hermes, ktorej cena sa šplhá z 1500 eurám. Chlapček to ešte netuší, no je jasné, že si bude žiť v absolútnom prepychu, ako to obľubujú jeho rodičia.

Súvisiace články

Najčítanejšie