Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná NEVESTA?! Ondrej Kandráč zverejnil čerstvú fotku manželky Eriky!
Zdielať na

Tehotná NEVESTA?! Ondrej Kandráč zverejnil čerstvú fotku manželky Eriky!

Archívna reportáž

Niekedy netreba na vyjadrenie lásky žiadne slová. Niekedy povie všetko jediná fotka. A v tomto prípade aj smajlík. Ondrej Kandráč zverejnil fotku svojej manželky a je jasné, že dobre vie, aký poklad má doma.

Už onedlho sa rodinka Kandráčovcov rozrastie na päť členov. K Emke a Ondríkovi pribudne začiatkom leta sestrička, ktorá dostane meno Mária.

Hoci sú manželmi už 12 rokov, stále sú rovnako zamilovaní. Na príchod tretieho dieťatka sa už veľmi tešia. "Verím, že manželka to ako vždy bravúrne zvládne a ja sa jej v tom budem snažiť všemožne pomáhať," povedal pred časom onedlho trojnásobný otecko Ondrej.

V januári sa Kandráčovci pochválili radostnou novinou:

Svojou milovanou Erikou sa 42-ročný Ondrej rád pochváli, je jasné, že ju považuje za najkrajšiu ženu pod slnkom. Tak to aj má byť. Teraz sa opäť trošku vytiahol a zverejnil fotku svojej manželky v svadobných šatách. No nie z ich svadby, ale z aktuálneho fotenia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?#erikakandracova #salonmaggie #bibienfoto @bibienfoto @salonmaggie #radost #pohoda #domov

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Erika ako bohyňa života v krásnych čipkovaných šatách s veľkým bruškom ohúrila aj Ondrejových fanúšikov. Obdivné komentáre nemajú konca, dokonca sa vyskytlo aj porovnanie jej fotografie s fotkami Dominiky Cibulkovej. "Toto je krása, jemnosť, ženskosť, materstvo, jednoduchosť, skromnosť, prosto nádhera. Presný opak Kimličkových fotiek," napísala istá pani. V tomto prípade je však podstatné to, či sa mamičky páčia sebe a svojim manželom, na ničom inom nezáleží. A Ondrej v tom má úplne jasno.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie