Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Druhá svadba?! Simona Krainová po desiatich rokoch manželstva vymýšľa!
Zdielať na

Druhá svadba?! Simona Krainová po desiatich rokoch manželstva vymýšľa!

Archívna reportáž

Svodobný deň je výnimočný míľnik v živote každého človeka. Nájdu sa dokonca mnohé páry, ktoré by si tento zážitok radi znova zopakovali. Romantika, rozžiarené tváre hostí, ozdobené stoly a veselica do skorých hodín vyvolávajú zjavne nostalgiu aj u českej topmodelky a herečky Simony Krainovej, ktorá by do toho šla aj po druhýkrát. Avšak, má to jeden háčik - ešte stále je šťastne vydatá sa svojho manžela.

Česká modelka Simona Krainová (48) sa vydávala za Karla Vágnera (45) pred desiatimi rokmi v tmavých minišatách, ktoré nenápadne zakývali jej bruško. V tom čase už totiž pod srdcom nosila ich prvé spoločné bábätko, dnes desaťročného Maxa, ku ktorému o dva roky neskôr pribudol braček Bruno.

Simona Krainová sa podľa informácii denníka Blesk.cz rozhodla ísť opäť pod čepiec, no rozvádzať sa preto nebude. Chce urobiť zo svojej druhej svadby s manželom Karlom Vágnerom jeden poriadny žúr, keďže ako tehotná si to pred desiatimi rokmi nemohla dovoliť.

Simona Krainová je vo vzťahu spokojná, má na to svoj vlastný recept:

"Povedali sme si, že by sme to mohli niekedy skúsiť znovu a lepšie, osláviť tak naše manželstvo. My sme sa brali veľmi narýchlo, pretože pre mňa i pre Karla bolo dôležité priviesť Maxíka na svet do úplnej rodiny, do manželstva," vysvetľuje svoje pohnútky dlhonohá kráska, ktorá sa vydávala v pražskej Staromestskej radnici v minišatách a semišových čižmách. "Bola som v piatom mesiaci tehotenstva a pochopiteľne sme si to veľmi neužili. Bolo to pekné, to áno, ale veľmi krátke a formálne," spomína na svoj veľký deň Simona.

Simona to v manželstve s Karlom už klape desať rokov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Život s mým mužem není nikdy černobílý?‍♀️je to blíženec?? #happybdaymylove? @karelvagner

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

Modelka však priznáva, že zatiaľ je tento nápad iba v teoretickej rovine, no napriek tomu už bola na obhliadke chrámu sv. Víta v Prahe, často vyhľadávanom práve na svadobné obrady. "S tou myšlienkou stále koketujeme, zatiaľ ale nič konkrétne neplánujeme. Raz s tým však počítame, a bude to nutné dobre naplánovať," prezrádza Simona Krainová svoje plány. Avšak predsa len prezradila, že niečo veľké v jej živote klope na dvere. "Niečo chystám a bude to veľké, ale nechcem o tom ešte hovoriť. Veď sa to čoskoro dozviete," dodala na záver tajomne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie