Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TOTO je malý Jakubko Navara! Dominike Cibulkovej netreba viac slov
Zdielať na

TOTO je malý Jakubko Navara! Dominike Cibulkovej netreba viac slov

Archívna reportáž

Päť dní po termíne, presnejšie 14. júna 2020, sa krátko pred štvrtou ráno narodil Dominike Cibulkovej a jej manželovi Michalovi Navarovi vytúžený synček. Dominika má rada pozornosť a zdá sa, že synčeka pred očami verejnosti tiež nebude skrývať.

Po prvej fotke len pár hodín po pôrode už mnohí netrpezlivo čakali, či sa Dominika zaradí medzi celebrity, ktoré sa rozhodli tvár svojich potomkov na sociálnych sieťach nezverejňovať, alebo naopak. Už je to jasné.

Z luxusnej súkromnej pôrodnice vo Viedni pristála na Instagrame našej najúspešnejšej tenistky ďalšia fotka.

Malého Jakubka čaká doma luxus, na aký je jeho mama zvyknutá už roky:

​Rozžiarená a zjavne po uši zamilovaná Dominika sa na synčeka pozerá s pohľadom, aký dokáže len mama, keď vidí svoje dieťatko. "Žiadne slová netreba," okomentovala stručne krásnu fotku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No words needed for now ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Dominika v smotanovom saténom župane, Jakubko uložený v postieľke z pleteného prútia. Také postieľky v slovenských pôrodniciach novorodenci veru nemajú. Niet pochýb, že čerstvá mamička výber pôrodnice neľutuje, no aj tak sa zrejme už vo štvrtok, či najneskôr v piatok poberie rodinka domov, do Bratislavy. Tam už na Jakubka čakajú starí rodičia, ktorí sa ho iste nevedia dočkať.

Súvisiace články

Najčítanejšie