Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Veľké tajomstvo vyzradené! Harry sa s ním zveril Meghan ešte pred svadbou!
Zdielať na

Veľké tajomstvo vyzradené! Harry sa s ním zveril Meghan ešte pred svadbou!

Archívna reportáž

Nie vždy a nie pre každého je sláva a pozornosť príjemná životná cesta. Synovia princeznej Diany, ktorá azda práve preto tragicky zahynula, by si možno vybrali iný život, keby mohli. Princovi Harrymu sa aspoň sčasti podarilo uniknúť pozornosti médií vo Veľkej Británii, no k pokojnému životu ho čaká ešte dlhá cesta. Ak sa mu to vôbec niekedy podarí.

Meghan a Harry sa oficiálne rozhodli ísť svojou cestou začiatkom roka 2020. Ich odchod sprevádzali mnohé dohady a obvinenia, no rezonovala najmä otázka, či to bolo skutočne rozhodnutie princa, alebo za nitky ťahala viac či menej jeho zákonitá, herečka Meghan Markle.

Nová biografická kniha o vojvodoch zo Sussexu s názvom Finding Freedom (Hľadanie slobody) má prezradiť skutočné pozadie vzťahu Meghan a Harryho, ako aj to, že Megxit bol údajne v pláne už dávno pred ich rozprávkovou svadbou. Podľa informácii denníka The Sun mala mať dvojica  ešte počas neformálneho vzťahu vážny rozhovor, keď sa Harry novej láske priznal s ťaživým tajomstvom.

Meghan a Harry si plnili svoje povinnosti napriek tomu, že sa v koži monarchov necítili spokojní:

​Princ Harry vraj nebol nikdy šťastný a stotožnený s jeho kráľovským titulom. Možno za to mohla práve strata jeho milovanej mamy, na ktorú bo mimoriadne naviazaný. S tajným želaním odísť s kráľovského života sa podľa novej biografie rozhodol zveriť jeho vtedajšej priateľke Meghan. "Semienko Megxitu bolo zasiate ešte pred ich svadbou. Pravdou je, že Harry bol už dlhú dobu veľmi nešťastný. Otvorene spolu debatovali o možnosti iného smeru v ich životoch, ako ten, ktorý im bol diktovaný," prezradil pre The Sun zdroj z prostredia kráľovskej rodiny.

Či už to bol veľký plán prešibanej Megan, alebo sa len svojho manžela na jeho želanie snažila zachrániť od nešťastného osudu, sa čitatelia dozvedia v knihe, ktorá má uzrieť svetlo sveta už na jeseň 2020. Okrem otázok týkajúcich sa odchodu Harryho a Meghan z kráľovskej rodiny sa odhalí aj zákulisie vzťahov medzi členmi britskej monarchie.

Súvisiace články

Najčítanejšie