Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slávny herec spáchal samovraždu (†34)! Onedlho sa mal ženiť
Zdielať na

Slávny herec spáchal samovraždu (†34)! Onedlho sa mal ženiť

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Ťažko povedať, čo sa musela stať v živote príťažlivého herca v najlepších rokoch, keď sa rozhodol odísť zo sveta vlastnou rukou. Údajne trpel dlhodobo depresiami. Fanúšikovia špekulujú, že za to môže jeho vystrnadenie z Bollywoodu.

V miliardovej Indii veľmi populárny herec Sushant Singh Rajput spáchal samovraždu vo vlastnom dome v Bombaji. Podľa polície išlo o smrť obesením. Herec údajne dlhodobo trpel depresiami.

Bezvládne telo zosnulého našli 14. júna, obesil sa na vetráku. Herec po sebe nezanechal list na rozlúčku, ani odkaz pre svoju snúbenicu, s ktorou sa mali brať v novembri.

Pozrite si upútavku na film, ktorý si môžu pozrieť aj diváci na Slovensku:

Sushant si svoj zlý psychický stav uvedomoval, dokonca sa pred časom nechal hospitalizovať v liečebni. Posledné tri dni pred smrťou sa údajne cítil veľmi zle. K tomu mal navyše aj problémy s peniazmi. No na Instagrame sa pod fotkami na jeho profile rozbieha iniciatíva "bojkot Bollywoodu". Údajne práve preto, že továreň na filmy Sushanta "vypovedala", začal herec trpieť depresiami.

Poslednú správu pridal na Instagram pred týždňom, no bola znateľne smutná:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Blurred past evaporating from teardrops Unending dreams carving an arc of smile And a fleeting life, negotiating between the two... #माँ ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Sushant Singh Rajput (@sushantsinghrajput),

Dôvodom malo byť to, že pochádza "len" zo strednej vrstvy. Hoci je kastový systém v Indii oficiálne zrušený, nepísane sa ním stále ľudia riadia. "Mal si sen stať sa veľkým hercom a konečne si na tomto poli aj uspel, ale pár žiarlivých celebrít nedokázalo tvoj úspech stráviť," napísal istý fanúšik, ktorý sa podľa všetkého v pomeroch v Bollywoode orientuje. Sushan vraj neprešiel krivdu mlčaním a verejne hovoril o tom, aké rodinkárstvo a protekcia v indickej filmovej mekke panuje. To mu situáciu len zhoršilo.

Spomienku venoval zosnulému hercovi aj indický premiér Naréndra Módí. "Bystrý, mladý herec, ktorý nás opustil príliš skoro. Exceloval v televízii, aj vo filmoch. Jeho vzostup vo svete zábavy inšpiroval mnoho ľudí, zanechal po sebe niekoľko nezabudnuteľných výkonov. Som šokovaný jeho smrťou. Moje myšlienky sú s jeho rodinou a fanúšikmi," napísal premiér. Rajputovi už život nič nevráti, no možno svojou smrťou upozorní na systém, ktorý mnohým talentom nedáva šancu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie