Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krach manželstva! Na druhýkrát to už hviezdny tréner s manželkou neustáli
Zdielať na

Krach manželstva! Na druhýkrát to už hviezdny tréner s manželkou neustáli

Zdroj: Instagram/ChP

Fitness trénerov sú na svete tisíce, len časť z nich sú ozaj úspešní a len zlomok sa preslávi celosvetovo. Podarilo sa to Američanovi Chrisovi Powellovi, nesporne aj preto, že ide o veľkého fešáka so skvelými motivačnými schopnosťami. V súkromí sa mu to ale zjavne "ukočírovať" nepodarilo.

Sympatický 42-ročný Američan a jeho 38-ročná manželka Heidi sa zosobášili v roku 2010. Jednu veľkú krízu už pred časom prekonali. Chris sa vtedy pochválil, že vzťah im zachránil sex, ktorý cielene zintenzívnili.

Tentokrát už zrejme manželstvo nezachránila ani posteľ. Tréner známy z relácie o extrémnych premenách obéznych ľudí zverejnil status, v ktorom fanúšikom všetko vysvetlil.

Chris a Heidi viedli ľudí k strate nadváhy spoločne, tu sú ich tipy:

Začal tým, že sa mu táto správa zverejňuje len ťažko a dúfa, že ju fanúšikovia prijmú "s pochopením a láskou". "Je za tým veľa premýšľania, modlitieb a lásky, že sme sa s Heidi rozhodli rozísť ako manžel a manželka. Hoci to pre mnohých môže byť šok, vedzte, prosím, že k tomuto rozhodnutiu sme dospeli po mnohých mesiacoch," napísal v siahodlhom príspevku Chris, aby bolo jasné, že nejde o ľahkovážne rozhodnutie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We have some difficult news to share with you today, and hope it’s received with the compassion and love we need right now. It is with much thought, prayer, and love that Heidi and I have decided to separate as husband and wife. . While this may come as quite a shock to many of you, please know that this decision was made over the course of many months on a quest to create the best dynamic for our modern family, and we are now in a great place. . While we feel an immense amount of sadness from the ending of one chapter, there is also an overwhelming amount of hope, peace, and love as we move into this next chapter with a slightly different-looking relationship. . We will ALWAYS be a family, bound by 4 amazingly beautiful children (and 2 dads). And as crazy as it may seem, we wouldn’t have it any other way. All 7 of us receive endless amounts of love and support from each other, as well as from the many wonderful people in our lives. . We promise you the relationship between us will only continue to strengthen, and over time you’ll realize that what we have is more than just a marriage. It’s a true and beautiful life partnership—one we are both incredibly grateful for. . Our only ask in all of this is that you please be kind and respect our kids during this time by allowing us a little extra privacy. . As for our passion and desire to change the world? That will never change...and we will continue to excitedly pursue our mission together, side-by-side. . Thank you for loving us...exactly as we are.❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Powell (@realchrispowell),

"Cítime obrovský smútok za jednou kapitolou, no je tu aj obrovská nádej, mier a láska, ako vstupujeme do novej kapitoly s trošku odlišným pohľadom na vzťah," opísal zmiešané pocity rozvádzajúci sa tréner. S Heidi majú dve deti, 8-ročného Casha a 6-ročnú Ruby. Spoločne sa ale starali ešte aj o dve deti z Heidinho predchádzajúceho vzťahu.

Dodal, že hoci manželstvo končí, partnerstvo pokračuje. "To, čo medzi nami bolo, bolo viac, ako len manželstvo. Je to úprimné a krásne partnerstvo, za čo sme obaja neuveriteľne vďační, naša spoločná misia pokračuje," ubezpečil Chris fanúšikov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie