Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Boxerista Tomi Kid Kovács (34): Chystá svadbu!
Zdielať na
Šport

Boxerista Tomi Kid Kovács (34): Chystá svadbu!

Zdroj: SITA

V marci sa v tichosti oženil. Známy boxerista Tomi Kid Kovács požiadal zo dňa na deň o ruku svoju priateľku a matku ich spoločného syna, Dominiku. Paradoxom ale je to, že 11. mája ho čaká veselica, na ktorej bude ženíchom, opäť on a nevestou opäť jeho Dominka. Aj vám sa to zdá zvláštne?

Tomi prekvapil všetkých! Aj keď po trojročnej známosti by sa dalo očakávať, že sa Dominika a Tomi vezmú, aj tak to bol pre všetkých šok.

"Len sme zavolali najbližším, že sa berieme, a bolo to," hovorí s úsmevom šťastný novomanžel. Jeho vyvolená mu prvýkrát padla do oka presne 26.1. 2010. Od vtedy je do nej po uši zaľúbený.

"Dominika mi dáva tiež veľa lásky. Veľmi si to vážim," hrdo vyhlasuje. Svadba to však bola nevšedná, skôr taká na americký štýl, hoci sa konala v Galante na mestskom úrade. Ako prebiehala? Aké mala nevesta šaty? Aké majú obrúčky? Kedy presne sa vlastne vzali? 

A prečo sa idú dva mesiace po svojej prvej svadbe brať znova? Mrknite si dnes večer o 20 hod. TOP STAR na televízii WAU, a všetko uvidíte na vlastné oči! :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie