Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO nikto nečakal! Seniori chceli hrať bingo, keď sa zjavili Kate a William!
Zdielať na

TOTO nikto nečakal! Seniori chceli hrať bingo, keď sa zjavili Kate a William!

Archívna reportáž

Zdá sa, že vojvodovia z Cambridge pokračujú krok za krokom v získavaní si sŕdc "poddaných". Británia ich už teraz miluje, nič lepšie si pred nástupom na trón budúci kráľ ani nemohol želať.

Ak by nedošlo k jedinému prešľapu princa Williama, keď ešte v marci veľmi zľahčoval koronavírus, dalo by sa pôsobenie manželov hodnotiť na výbornú. Od začiatku vypuknutia koronakrízy vo Veľkej Británii sú neustále aktívni a nápomocní zložkám v prvej línii.

No povzbudzujú nielen pracovníkov v záchranných zložkách. Aktuálne spravili obrovskú radosť seniorom v domove dôchodcov vo waleskom Cardiffe.

Na Instagrame aj Youtube zverejnil oficiálny kráľovský kanál video, ktoré dvihlo náladu nielen obyvateľom konkrétneho zariadenia pre seniorov. Kate a William opäť raz ukázali, akí vedia byť bezprostrední a príjemní. Seniori práve hrali bingo, keď sa do ich hry znenazdajky priplietli aj vojvodovia z Cambridge.

Pochopiteľne, neprišli osobne, využili opäť technológie a milých starkých pozdravili cez videohovor. Ale nielen to - zadovážili si žrebovacie zariadenie a sami žrebovali loptičky s číslami a písmenami pre hru bingo. Boli pritom veľmi vtipní a pri vyhlasovaní čísiel ukázali kreativitu  rôznymi riekankami. "Ešte nikdy som nestretol Walesana, ktorý by sa nevedel baviť," povedal William na adresu príslušníkov krajiny, ktorá je súčasťou Veľkej Británie.

​Kate povedala, že takáto hra by sa veľmi páčila aj 6-ročnému princovi Georgeovi. Pri ich riekankách sa seniori aj zamestnanci domova neudržali smiechu. "Žrebujeme tie čísla nejako zle?" opýtal sa s hraným zahanbením William. Hoci víťazka v bingu mohla byť len jedna, v tejto hre zvíťazili všetci zúčastnení, najmä samotní vojvodovia, ktorí si, súdiac aj podľa komentárov pod príspevkom, získali srdcia mnohých fanúšikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie