Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prvý krok k prevzatiu moci? TIETO kroky Williama a Kate sú veľavravné!
Zdielať na

Prvý krok k prevzatiu moci? TIETO kroky Williama a Kate sú veľavravné!

Archívna reportáž

Kráľovskou rodinu v poslednom období zamávali mnohé udalosti, počnúc odchodom princa Harryho do USA a zanechaním kráľovských povinností, až po sexuálny škandál princa Andrewa. Stabilita kráľovskej rodiny je však v týchto náročných časoch plných výziev prioritou, a tejto zodpovednosti sa musel chopiť niekto, kto je vo očiach verejnosti vnímaní najpozitívnejšie.

Nie je prekvapením, že opraty do rúk chytil verejnosti najmilší pár vojvodov z Cambridgeu, princ William a jeho manželka Kate. V momentálnej krízovej situácii v súvislosti s koronavírusom sú vlajkovou loďou a svojimi aktivitami a vystupovaním hája česť celej kráľovskej rodiny. Myslí si to expertka na kráľovskú rodinu, Katie Nicholl.

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu stavili na silu sociálnych sietí a začali byť na nich mimoriadne aktívni a zdieľni. Pravidelne pridávajú fotky svojich ratolestí, dcérky Charlotte (5) a dvoch synov, Louisa (2) a Georga (6) či už z ich bežných dní alebo sviatkov. „Vystupujú na verejnosti viac ako kedykoľvek predtým,“ povedala pre portál ET expertka na kráľovskú rodinu.

Princ William a jeho manželka sú na verejnosti veľmi aktívny:

„Je to pre Britániu veľké povzbudenie, špeciálne pre fanúšikov kráľovskej rodiny, aby mali predstavu o tom, ako bude vyzerať budúcnosť kráľovskej rodiny,“ myslí si Katie Nicholl. Tá pochválila aj kráľovnú Alžbetu II. za jej aktivitu na digitálnych platformách a snahu ostať aj napriek izolácii na zámku Windsor s britským ľudom v kontakte.

Princ William s manželkou sú na sociálnych sieťach mimoriadne aktívny:

Nedávno pár vojvodov vystupoval aj v rádiovom vysielaní a zapojil sa tak do osvety ohľadom mentálneho a psychického zdravia. Kate Middleton v ňom vyzvala ľudí, aby sa nebáli opýtať svojich blízkych na ich zdravie a pocity a vnímali, keď sa ich milovaní začnú správať nezvyčajne. Nie je to prvýkrát, čo sa pár aktivizuje v osvetou v súvislosti koronakrízou a dbajú na to, aby ostali pred svetom viditeľní, čo im pridá na úspechu v náprave pošramoteného imidžu kráľovskej rodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie