Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Aj celebrity bez prístupu ku kaderníckym službám! Herečka TAKTO ostrihala svoju dcéru!
Zdielať na

Aj celebrity bez prístupu ku kaderníckym službám! Herečka TAKTO ostrihala svoju dcéru!

Archívna reportáž

Mnohí ľudia si počas dlhej karantény vyskúšali kadejaké zručnosti, keďže zavreté prevádzky odstrihli ľudí od bežných služieb. Kaderníci, maséri či fitness tréneri si užívali túto nevyžiadanú prestávku a dopriali svojim šikovným rukám trochu oddychu. Niektorí ľudia preto neváhali, chytili do rúk nožnice a pustili sa do úpravy svojich vlasov.

Internet je plný žartovných fotiek a príbehov o výsledkoch kaderníckeho snaženia sa ľudí naprieč celým svetom. Nevyhli sa tomu ani celebrity a herečka Jessica Alba si tento pokus dokonca nahrala na video. Pod jej nožnicami sa ocitla jej vlastná dcérka, osemročná Haven.

Vo svete hviezd je úplne bežné, že aj obyčajné umytie vlasov nechajú na svojich štylistov a kaderníkov, a tak sa zrejme ulicami Los Angeles ozýva veľký nárek niektorých strapatých celebritiek. To neplatí pre Jessicu Alba, ktorá je žena do koča aj do voza. Svojej dcére ostrihala vlasy napriek svojim chabým kaderníckym skúsenostiam, a tak sa jej dajú pripísať aspoň body za odvahu. A nielen jej, ale najmä malej Haven.

Jessica Alba zdieľala video jej kaderníckeho pokusu na Youtube:

„Objavila som v sebe obrovský rešpekt k vlasovým štylistom,“ tvrdí vo videu z tejto akcie, ktorú nahrala na Youtube. Na začiatku päťminútového videa Jessica vysvetľuje, ako vlastne vznikol tento odvážny nápad. Dôvodom bolo totiž blížiace sa školské fotografovanie jej druhej dcérky, jedenásťročnej Honor, ktorá navrhla mame, aby ich naň pekne ostrihala. „Prvýkrát v živote strihám svoje dcéry! Honor sa blíži jej školské fotenie, a tak mi napadlo, že by bola zábava ich ostrihať vlastnoručne doma,“ povedala nestarnúca 39-ročná kráska vo svojom videu.

Jessica so svojim manželom Cashom a ich deťmi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I feel so damn lucky to have this crew by my side for life. Merry Christmas from our family to yours!! Lots of love and big hugs.

Príspevok, ktorý zdieľa Cash Warren (@cash_warren),

Avšak jeden fígeľ predsa len vytiahla z rukáva a rady si vyžiadala cez telefón od svojej osobnej vlasovej štylistky Jen Atkins. Tá jej krok po kroku radila, ako dosiahnuť rovnomerný zostrih vláskov jej malej dcérky. Jessica nakoniec zhodnotila, že strihať vlasy nie je vôbec tak jednoduché: „Špeciálne, keď máte strihať netrpezlivé malé deti, ktoré nevedia obsedieť.“ Herečka pritom nezabudla urobiť malé promo jej kozmetickému radu, keďže prípravky z nej sú hypoalergénne a tak citlivej pokožke vlasov jej detí tak nijak neublíži. Treba Jessice uznať, že narozdiel od strihania, jej to ide v marketingovom naplánovaní na jednotku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie