Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Smrť na diaľnici! Princ (†55) miloval motorky, jedna sa mu stala osudnou!
Zdielať na

Smrť na diaľnici! Princ (†55) miloval motorky, jedna sa mu stala osudnou!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Celý život miloval motorky, aj pri pohľade na jeho sociálnu sieť je to úplne jasné. Napokon sa mu láska k rýchlej jazde na oceľovom tátošovi stala osudnou. Princ Otto von Hessen, nemecký šľachtic a podnikateľ fatálne nezvládol jazdu na diaľnici.

Princ Otto von Hessen so svojou silnou motorkou Ducati nabúral do zvodidiel na diaľnici pri Bodamskom jazere. Zranenia boli také vážne, že im 55-ročný šľachtic na mieste podľahol, píše portál Bild.de.

K tragickej nehode došlo v nedeľu o štvrť na deväť medzi Wangenom a Weissensbergom. Silná motorka s výkonom 158 koní dovoľovala jazdu v rýchlosti 250 kilometrov a princ to údajne tesne pred nehodou využil naplno.

Otto von Hessen išiel pred nehodou veľmi rýchlo a predbiehal jedno auto za druhým. V istom momente sa rozhodol zísť z diaľnice provizórnym zjazdom, pri náhlom brzdení motorka stratila stabilitu a vrazila do stredových zvodidiel. Polícia stále hľadá svedkov pre bližšie objasnenie nehody.

Princ mal pre rýchlo jazdu často dočinenia s políciou. "Bol to skutočný motorkár. Tešil sa na cestu, a že dlhých týždňoch uvidí svoju priateľku v Ticinu," povedal nemenovaný zdroj portálu Bild. Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld bol rozvedený, s bývalou manželkou má štyri deti. Je členom starej šľachtickej rodiny, ktorej rod bol založený v roku 1721. Zosnulý sa venoval podnikaniu, vlastnil štyri prevádzky známeho fastfoodu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie