Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slávna herečka dostala od dcéry poriadnu ranu do tváre rovno pred kamerou!
Zdielať na

Slávna herečka dostala od dcéry poriadnu ranu do tváre rovno pred kamerou!

Archívna reportáž

Sociálne siete sú dnes plné všemožných výziev a videí, ktoré sa snažia ľudí zabaviť v týchto ponurých časoch. Nájdu sa aj také, ktoré majú dopomôcť k osvete či informovanosti, no mnohé sú vyslovene iba o zábave a dá sa povedať, že zopár ich je mierne pritiahnutých za vlasy.

Jeden z týchto mnohých „prankov“ narafičila na svoju slávnu mamu herečku Brooke Shields aj jej sedemnásťročná dcéra Rowan. Nastavila kameru na palubnej doske auta a nič netušiacej mame vypálila ruksakom jednu dobre mierenú priamo do tváre.

​Nešlo pritom o nešťastnú náhodu, internetom momentálne koluje prank, keď človek nič netušiaceho prísediaceho v aute trafí nejakým kúskom oblečenia do tváre, keď s ním v aute manipuluje. Rowan sa vo videu hrabe vo svojom ruksaku a pri otočení do zadnej časti auta trafí nepripravenú Brooke so značnou silou ruksakom priamo do tváre.

Herečka svojou krásou oslnila divákov v legendárnom filme Modrá lagúna:

Na videu tiež vidno, že mladej tínedžerke prvý pokus nevyšiel, a tak sa musela napriahnuť po druhýkrát. Cieľ už tentokrát neminula a herečke známej aj z filmu Modrá lagúna tak dala možnosť spoznať materiál, z ktorého je vyrobený jej ruksak priamo na vlastnej koži. “To si urobila naschvál?“ pýta sa neveriacky šokovaná Brooke vo videu. „Áno, si v poriadku?“ reaguje so smiechom, no aj s malými výčitkami jej dcéra.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

so apparently this was for a tik tok... ? utter disbelief!!

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields),

„Čo máš v tom ruksaku? Veď to budem mať opuchnuté,“ herečka sa bolestivo chytila za nos, no napriek prvotnému šoku sa na incidente schuti zasmiala. Video dokonca zdieľala na svojom Instagrame, čo naznačuje, že sa na dcéru nehnevá. „Toto malo ísť na Tik Tok... neverím!,“ píše k príspevku na 54-ročná herečka.

Rowan má šťastie, že jej mama je obdarená zmyslom pre humorom, čo ocenili aj jej sledovatelia. „To je super, že si sa na tom dokázala zasmiať,“ ocenil prístup herečky jeden z jej fanúšikov. "Och môj bože, nedokážem sa na tom prestať smiať! Plačem," napísala pod príspevok jej herecká kolegyňa Eva Longoria známa zo seriálu Zúfalé manželky. Rodičom dnešných tínedžerov teda ostáva už len veriť, že tieto žarty ostanú v medziach únosnosti a nepripravia nikoho o zdravie.

Súvisiace články

Najčítanejšie