Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rozmyslela si Shiloh zmenu pohlavia? Podľa fotiek chce dcéra Pitta a Jolie zrejme ostať dievčaťom!
Zdielať na

Rozmyslela si Shiloh zmenu pohlavia? Podľa fotiek chce dcéra Pitta a Jolie zrejme ostať dievčaťom!

Archívna reportáž

O prvorodenej dcére hollywoodskych megahviezd sa toho narozprávalo už veľa. Pútala pozornosť nielen ako potomok asi najkrajšieho páru sveta, ale aj ako rozkošné dievčatko. A potom prišiel šok - zo Shiloh sa stal krátkovlasý John a v pláne bola zmena pohlavia.

Nie je jednoduché byť potomkom tak slávnych rodičov, ako v prípade 14-ročnej Shiloh Jolie-Pitt. Dievča to malo o to ťažšie, že v sebe nachádzala svoje mužské ja od veľmi útleho veku a ľudia to neboli ochotní prijať. Napokon sa pred zhruba rokom začala šíriť správa, že Shiloh má už dokonca podstúpiť aj hormonálnu liečbu, ktorá mala započať jej premenu na chlapca.

Akurát sa na verejnosť stále dostávali informácie, že v tejto veci sa jej rozvedení rodičia rozhodne nezhodli. Kým Brad a jeho rodičia boli proti tomu, aby Shiloh svoju premenu na chlapca začala aj medicínsky realizovať, Angelina ju v tom plne podporovala. No podľa najnovších fotiek vyhral tím Pitt.

Pozrite si video so Shiloh v novej, dievčenskej podobe:

​Kým doteraz vyzerala Shiloh skutočne ako chlapec, vo vyťahaných priveľkých mikinách, chlapčenských tričkách, nohaviciach a s krátkymi vlasmi, tohtoročné videozábery skutočne prekvapili. Shiloh síce stále ostáva verná čiernej a pohodlným mikinám, no rozhodne ich nemožno označiť za chlapčenské. Jej telo nabralo už evidentne dievčenskú líniu, no najmä - šokovala dlhými vlasmi.

​Dlhé blond vlasy vyčesané v drdole nepochybne potešili tých fanúšikov hviezdneho páru, ktorí verili, že zo Shiloh vyrastie vďaka génom rodičom prekrásna žena. Najnovšie fotky tomu zatiaľ nasvedčujú. Angelina so svojimi dcérami Shiloh a Zarou práve smerovali v Los Angeles na nákupy, keď ich zachytili objektívy paparazzov. A na prvý pohľad bolo zrejmé, že obe dcéry, tak vlastná ako nevlastná, holdujú v prvom rade pohodliu, až potom nejakému štýlu. Možno aj s onedlho 15-ročnou Shiloh bude napokon všetko inak. Najnovšie fotky si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie