Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ťažké obdobie sa neskončilo! Po smrti manželky zasiahla Krampola správa o vážnej nehode syna!
Zdielať na

Ťažké obdobie sa neskončilo! Po smrti manželky zasiahla Krampola správa o vážnej nehode syna!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Jiří Krampol si ešte stále nemôže tak celkom vydýchnuť. Aktuálne sa musel vyrovnávať s následkami po vakcíne, no oveľa horšia rana bola pre neho smrť manželky. A teraz zažil opäť obrovský pocit strachu, keď sa dozvedel o vážnej nehode svojho syna.

Trpké obdobie v živote 82-ročného herca a zabávača Jiřího Krampola sa začalo už dávnejšie, keď jeho manželka Hana bojovala so závislosťou na alkohole a tabletkách a s tým spojenými zdravotnými problémami. Keď sa konečne dostala z najhoršieho, prišiel ešte väčší šok - v auguste mu po kolapse zomrela v náručí. 

Veľmi sa snažil psychicky neopustiť a už zakrátko sa vrhol do pracovného víru. Napriek vysokému veku je herec stále veľmi vitálny a rád by bol, aby to tak ostalo čo najdlhšie. Aj preto nezaváhal s vakcínou, no tá mu spôsobila poriadne problémy, dokonca musel ísť do nemocnice. Našťastie, po pár dňoch komplikácie ustáli.

Pozrite si jednu z legendárnych scénok Jiřího Krampola:

Aby toho ale nebolo málo, prišla ďalšia zlá správa, tentokrát až z ďalekej Austrálie, píše portál Blesk.cz. Práve tam totiž žije Jiřího syn z prvého manželstva s televíznou hlásateľkou Janou Fořtovou (74). Krampolov prvorodený má už 54 rokov a pracuje ako tenisový tréner. Žiaľ, aktuálne bol účastníkom vážnej dopravnej nehody, z ktorej, našťastie, vyviazol ešte pomerne dobre. "Tomáš si zlomil ruku, čo je pre neho ako tenistu zlé. A k tomu ešte aj tri rebrá, je celý dobitý," povedal Krampol o synovom stave.

​Na druhej strane vzťah Jiřího so synom nie je nijako extra vrelý. Dokonca to bol aktuálne ich úplne prvý videohovor. "A hneď taká zlá správa - nehoda! Ale aspoň som po rokoch videl vnúčatá," našiel na situácii aspoň niečo dobré. Okrem Tomáša má štyrikrát ženatý Krampol ešte jedného syna z druhého manželstva a do tretice mal aj synčeka z tretieho manželstva, ten, žiaľ, ešte ako bábätko zomrel. 

Súvisiace články

Najčítanejšie