Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vendula Pizingerová oslávila 49. narodeniny, rečami o ďalšom bábätku šokuje!
Zdielať na

Vendula Pizingerová oslávila 49. narodeniny, rečami o ďalšom bábätku šokuje!

Archívna reportáž

Mamička štvormesačného synčeka Josefa, riaditeľka nadačného fondu Kapka naděje, Vendula Pizingerová, pred pár dňami dovŕšila štyridsaťdeväť rokov. Narodeniny ale neoslavovala, počká si na teplejšie počasie, keď sa bude dať spraviť poriadny žúr vonku. Ak by si ale niekto myslel, že vo vyššom veku je na ňu už materstvo veľký "náklad", veľmi sa mýli.

Vendula Pizingerová je dôkaz, že keď sa chce, všetko sa dá. Nielenže sa jej podarilo otehotnieť, donosiť a porodiť zdravé dieťatko, ale ani na chvíľu neprestala byť rovnako aktívna, ako pred jeho príchodom na svet. Má síce plné ruky práce okolo vytúženého bábätka, no má doma dvoch skvelých mužov, manžela a syna, ktorí vždy ochotne pomôžu. A tak stíha pracovať aj pre svoju nadáciu a ešte si pritom aj užíva nekonečné prechádzky. 

Pre Vendulu je Pepíček už tretím dieťaťom, ktoré porodila, pre jej o šestnásť rokov mladšieho manžela Josefa Pizingera (33), je prvým potomkom. Narodil sa dokonca v rovnaký deň ako on, dostal tak iste najkrajší darček k narodeninám vo svojom živote. Na provokatívnu otázku Blesku, či by si priala ešte ďalšie dieťa úprimne odpovedala: "Aj keď teraz hovorím, že ďalšie dieťa už nie, pretože v mojom veku je starosť o bábätko fakt mazec, tak nikdy nevieš. Nič už neplánujem, proste to nechávam plynúť a vždy to nejako dopadne". V živote vraj je všetko tak, ako to má byť, verí osudom stíhaná mamička.

Vendula 13. októbra priviedla na svet už tretie dieťatko:

​Za svokru má Vendula svoju kedysi najlepšiu priateľku a dôverníčku. Po jej zistení, že spolu s jej mladým synom niečo má, sa dlho s ňou nerozprávala, čo je pochopiteľné. Jej hnev už ale dávno pominul a teraz sa teší, že je babičkou. Rada s vnukom trávi svoj čas, čo Vendule vyhovuje a zveruje jej ho do starostlivosti dvakrát týždne. "Chcem, aby si odmalička zvykal na babičku. Naviac pracujem, takže niekedy potrebujem pokoj," priznala sa otvorene v rozhovore pre Blesk. Teraz prežíva s bývalou priateľkou a jej synom priam rodinnú idylku. 

Vendula si užíva aktívne materstvo:

Predsa len nie je vždy všetko ideálne, ako to už v živote chodí. "Ale inokedy si ho beriem aj so sebou do kancelárie, väčšinou spí, takže o ňom nikto ani nevie. Teraz je to trochu horšie, pretože mu začali rásť zuby, v noci sa často budí,“ posťažovala sa aspoň trochu mamička malého Pepíčka. So starostlivosťou o neho jej radi občas pomôžu aj jej dvaja chlapi, manžel Pepa a pätnásťročný syn Jakub. Tí nezabudli ani na jej narodeniny, aj keď ich neoslavovala, kytica ju neminula. "Držím suchý február, takže by to bolo o ničom. Počkám, až vyschnú polia, mejdan urobím potom pre kamarátky na záhrade, to je vždy najlepšie," vysvetlila s úsmevom oslávenkyňa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie