Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO je ich skromné kráľovstvo! Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) ukázali svoj byt!
Zdielať na

TOTO je ich skromné kráľovstvo! Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) ukázali svoj byt!

Zdroj: instagram/BMaL

Český muzikálový spevák len tri roky pred dovŕšením päťdesiatky radikálne zmenil svoj život. Prekvapivo je za tým ešte stále pubertiačka Lucie Palkaninová, ktorá si jeho srdce získala natoľko, že sa rozhodol založiť si s ňou rodinu. Úspešný bol údajne už prvý pokus a tak sa snúbenci tešia od mikulášskeho dňa minulého roku z dcérky. No predtým ich čakala ešte jedna vážna vec.

Bohuš Matuš s imidžom bohémskeho seladóna sa na priazeň fanúšičiek nikdy nemohol sťažovať. No potom sa v jeho živote objavilo isté sotva 15-ročné dievča a vytvorilo sa pekné priateľstvo. O rok neskôr z neho bola láska a o ďalší rok neskôr zásnuby a bábätko. A to znamenalo zásadný zásah do života starého mládenca.

Žiť bez vážneho vzťahu do tak vysokého veku obvykle znamená, že človek si zvykne na to, že je sám sebe pánom a nemusí sa prispôsobovať. Tieto časy sa pre Matuša skončili a hneď prvý krok bol poriadne vážny - sťahovanie. Do jeho bytíku by sa totiž rodinka rozhodne nezmestila a tak si zadovážili klasický trojizbák.

Lucie a Bohuš sa snažia zaujať aj na Youtube videjkami z každodenného života:

Pre portál Život v Česku sa ho Bohuš rozhodol aj ukázať. Je zjavné, že žiadny veľký luxus, ani metráž či lokalita akými ohurujú napríklad manželia Marešoví, ale aj mnohé iné celebrity, sa v tomto prípade nekoná. Byt, akých sú tisíce, no pre Bohuša a Lucku je to ich hniezdočko, z ktorého sú nadšení. Ku komfortnému životu im v ňom nič nechýba. "Máme všetko kompletne zariadené a ja mám vo svojej izbe aj hudobný kútik, kde trénujem spev. Dcéra má svoju izbičku, no ja som najčastejšie asi v kuchyni, pretože ma veľmi baví variť," opísal pomery v byte. Fotky z bytu si môžete pozrieť TU.

​Bohuš Matuš je rád, že sťahovanie stihli ešte pred narodením dcérky a tak si teraz môžu Natálku s Luciou nerušene užívať. No z jeho slov je zrejmé, že sa svojho staromládeneckého súkromia vzdáva len ťažko. Nielenže spálňu označil za "jeho" izbu, no vyzdvihol opakovane aj to, že každý má v byte svoj kútik. Aby to ale nevyznelo príliš čudne, hneď dodal, že najviac času trávia aj tak všetci pokope. O bývanie sa spevák postaral, dieťa splodil a teraz ho čaká posledný krok - v máji, zrejme presne na Luckine 18. narodeniny, vstúpia podľa plánu do stavu manželského.

Súvisiace články

Najčítanejšie