Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulková sa opäť raz predviedla! TO, čo zabezpečila Jakubkovi, nemá žiadne iné dieťa na svete!
Zdielať na

Cibulková sa opäť raz predviedla! TO, čo zabezpečila Jakubkovi, nemá žiadne iné dieťa na svete!

Archívna reportáž

Zrejme nikto by nečakal, že naša historicky najúspešnejšia tenistka, ktorá si počas kariéry zarobila milióny, bude na svojom synčekovi šetriť. Sama do seba investuje obrovskú sumy a je vždy luxusne oblečená v tých najzvučnejších značkách. A inak to nie je ani pri Jakubkovi. Aktuálne mu zadovážila kúsok, aký má skutočne len on jediný.

Odkedy sekla Dominika Cibulková s profi tenisovou kariérou jej profil na Instagrame sa zmenil na módny magazín. Neprejde pomaly deň, aby neohurovala ďalším luxusným kúskom zo svojej zbierky, neraz robeným na mieru, či kupovaným skôr, ako sa dostane na trh. Patrí už medzi verných zákazníkov talianskej luxusnej značky s iniciálkami LV, nakoľko od nich sa už v jej šatníku nájdu skutočne desiatky kúskov od papúč, cez oblečenie až po kabelky.

Aktuálne si zadovážila ďalšiu kabelku tejto značky do zbierky. V klasickej hnedo-béžovej kombinácii by nijako extra nevynikala medzi ostatnými, no táto predsa len udrie do očí okamžite. Dominika si ju totiž nechala na mieru upraviť. Akurát tak nespravila priamo u výrobcu, ale oslovila šikovného slovenského umelca.

Hoci sa Dominika pre synčeka vzdala kariéry, zarobené má dosť aj na tri životy:

​Možno by to niektorí považovali za priam barbarstvo, ale Dominika vie čo chce a názor iných ju nezaujíma. A tak nechala originál kabelku LV pomaľovať, pričom hlavnou postavou je rozkošný modrý Stitch zo známej rozprávky Lilo&Stitch, ktorý kreslí na "stenu" Jakubkove meno a srdiečka. Kde- tu aj niektoré iniciálky značky zmodreli. Výsledok je skutočne rozkošný. "Som taká šťastná, že v mojej krajine máme takých talentovaných ľudí," napísala zjavne nadšená Dominika k hotovému dielku.

Rozkošný Jakubko je vždy ako zo škatuľky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Podľa ďalších popisiek k fotkám ide o oneskorený vianočný darček a autor vraj na maľbe pracoval celých 50 hodín. Cenu tohto dielka síce Dominika nezverejnila, no zrejme nepôjde o celkom lacný špás, ako to v jej prípade býva, prihliadnuc aj ku kvalite farieb, ktoré museli byť použité. Samotná kabelka má hodnotu približne 2000 eur a takú tašku veru len tak hocijaké bábätko nemá. Hoci v tomto prípade ju bude, pochopiteľne, nosiť skôr nadšená mamička Dominika.

Súvisiace články

Najčítanejšie